26 aprill 2019

"Nädalalõpu HEA LOOMALUGU number 1 - Täpi"


"Näitan teile kohe või jätan selle klipikese tehtava videoloo lõppu? Kas ma viitsin üldse Täpi imelisest pääsemisest korralikus teleformaadis lugu teha? Vist ei viitsi, sest võtab rämedalt aega.

Aga ikkagi ju peaks, sest see on IMDE IME, et ta ellu jäi! Ja see on ikka superproff töö, et Valdeko Paavel selle lõualuu paika sai!

Seda kõike lihtsalt peab näitama kasvõi halbade uudiste kiuste. Seda peab tegema, sest nii paljud inimesed on selle imelise pääsemisloo osalised kasvõi kaude."



Täpi peremees oli eestimaalaste headusest lausa kohmetu. Vaadake ise kuidas Täpike haigemajast omal jalal vapralt välja astus. Esimese asjana pani ta maha lehmakoogi suuruse häda. Pingelangus, ei muud.

"Issver kui hea, et toit läbi käib! Inimesed ei taha haiglas olla. Loomad ka mitte ja vaatamata ülimale hoolitsusele on nad seal nii stressis, et ei taha "hädasid" teha. See toob kaasa palju muid tervisehädasid ja näiteks nii mõnigi õnnetu hing võib elu lõpuni hakata alla pissima. Küllap teavad seda loomasõbrad isegi."

Esimene öö ja päev möödusid kesklinnas ajutiselt peatuvatel Tanelil ja Täpil hästi.

"Kõik on korras! Meil läheb suurepäraselt!", raporteeris peremees õnnelikuna veel poole öö ajal kui pärast Nässu koju viimist lõpuks ise ka koju jõudsin. Selle mobiilivideojupiga kuulutan nädalavahetuse juba avatuks ja vaatame selle ikka kohe ära. Äkki teeb teiegi tuju ja olemise väheke rõõmsamaks.

"Mingu meil kõigil hästi ja ärge olge nii kuradi kurjad ja õelad. Tundke ikka elust rõõmu ka!", on mu sellesuvine lööklause.