22 aprill 2019

Champs: "Mul on maailma ägedaim kuut!"

Champs Kolmjalg, üks kurikuulsa ameeriklase Erik Umbachi endistest koertest on oma uude peresse ja eriti peremees Erkosse nii kiindunud, et käib ta kannul nagu vari. 

Pole ka midagi imestada, sest mitte just esimeses nooruses ja arme täis kutsa polnud taolist elu varasemalt mitte kunagi näinud.

Nii kui Erko minema läheb on koheselt paanika lahti ja Champs nutab nii, et küla teise serva kuulda. Ime, et veel pollareid pole kutsutud. Sestap käib Champs nüüd kõikjal kaasas ja ei jää sammugi maha. Erko läheb lapsi kooli viima. Chmaps ka. Erko läheb tööle. Champs ka. Erko läheb arstile. Champs ka.



Päris igale poole sisse teda kaasa võtta muidugist ei saa ja sestap on koerale päästekaubikusse tehtud spetsiaalne pesa. See rahuldab Champsi täielikult. Loomulikult oli ta ka eila öösi kaasas kui Adaverest oli vaja ula peale läinud ja maanteel kakerdanud kuts ära tuua.
Töö juures passibki Champs rahulikult bussis ja jälgib laisalt kuidas kahejalgsed palga nimel pingutavad. Kodus peab masina uks kogu aeg lahti olema, et ta saaks sisse minna, siis kui ise tahab - siis on ikka kindel, et Erko ilma temata minekut ei tee. Peremees on rahul. Koer on oma uues elus lausa õnnelik kui nii võib öelda.

"Mul on maailma ägedaim ratastega kuut ja käin kõikjal kaasas! Kadestage teised koerad!"