10 aprill 2018

Larissa Kozõreva pahandab ja kurvastab:"Valneri-sugust kasvajat pole võimalik enam välja lõigata!"

Viljandi maanteel asuva lemmikloomade "tapamaja" juhataja Larissa Kozõreva on pahane, et julgesin TV uudise peale Pakri pankrannikult leitud koera kohta politseilt aru pärida. 

"Valnerit see koer tegelikult ei huvita, ta mängib massidele ja näitab ennast kangelasena!"

Talle kiidab takka Kärt Trigman. Larissa väidab, et tunneb mind ammu ja juba sellest ajast saati kui olin äpust maakler. 

Veider, palgaline maakler pole ma küll kuskil olnud ja ka Larat varasemalt ei teadnud? Siis on Lara mure loomulikult naisepeks ja johmas peaga sõitmine ning üleüldse peab ta mind, meest, kes oma teadliku elu peamiselt täiskarsklasena elanud, sopajoodikuks. Õukei, ju ta teab siis paremini. "Kas selline inimene tohib üldse loomi kaitsta?", küsib ta nõudlikult.  Lõpuks paljastab Lara-Larissalt valusa tõe - ma pole eales loomi aidanud vaid eputan niisama. 


Nojah, olgu siis nii! Vastan üliskandaalsele ja rahamaiale, sadu ja sadu lemmikloomi tapnud, ning seetõttu aasta loomavihakaja tiitli pälvinud Larale oma stampvastusega:


"Larissakene kullakene, sa tuled ka "siia ilma ohvrina" sündinud Tiina Kimmeli nutulaulu korrutama. Sõbranna vist? Kus te tuttavaks saite? Kas Wismaris või Seewaldis, sest antud end alalõpmata ära tappa ähvardav ohver vähemalt seal käis või oled mingi telesõbrants? Siis sa peaksid ju selle naise tausta ja seda, et ta pea kõikide oma meeste käest klobida on saanud, teadma!

Miks sa sellest ei räägi? Miks ta telest ää minema sunniti? Miks teda keegi tööle võtta ei tahtnud? Kus ta lapsed täna elavad ja kuidas neil läheb? Mille eest ta oma 7-aastast poega jalaga lõi kui katus ää sõitis? Miks keegi teine ja ka sina Larissa neid küsimusi ometi küsida ei taha? Vat see on küsimuste küsimus tegelikult!"


Vat sihukesed lood siis ja naisepeksus ma isegi relvaähvardusel süüd omaks ei võta
. Purjus peaga roolimises, aga küll ja tõsi ta on, et pärast seda va kohut rüüpasin ma ikka mõnuga. Nii oli lihtsam olla! Mul polnud varasemalt ühtki vägivaldset joodiknaist olnud. Ka polnud mu ükski tuttav tarvitanud rahusteid, aga kui teie peaksite komistama taolise ebastabiilse ja suitsiidse inimese otsa, kes enamus õhtutest veini alla kulistas, siis küllap oskate minust paremini toime tulla. 


Ma ei saa juhtunut olematuks teha ja need, kes mind niisama eputajaks või vägivaldseks naisepeksjaks peavad, siis pole vaja ju mind tunda. Ei saa kuidagi seda Teile ka pahaks panna, sest ega isegi taolisi tunda tahaks. Ometigi olen lihtsa mehena üritanud otse ja ausalt kuidagi siin elus hakkama saada. Ma pole kunagi midagi maha vaikinud ning lähtunud põhimõttest, et kui  julged teha, siis julge ka tunnistada. Sestap nähke palun see vaev ja klikake need jämedama kirjaga lingid ikka lahti, et ka minu arvamus teada saada.



Aga nüüd siis Kärdi ja Larissa kirjavahetuse juurde, mida ühes venekeelses Facebooki kommunis peeti. Ma tõlkisin selle riigikeelde ringi, et teil parem lugeda oleks:

Kärt Trigman: "Aga mina, kes juba pikalt seda imelikku vastasseisu juba pikalt kõrvalt jälgib, tundub, et Valner oleks nagu ebasiiras. Avalikkuse ees loobib sitta, aga kui sügavamale kaevata - on respekteeriv"

Larissa Kozõreva: "Kärt, ta mängib juba pikalt publikule. oleme avameelsed. Ta tõmbas kõik käima Jura nimelise koeraga, kes kukkus kalda pealt vette. Tal oli kõige kohta ükskõik - ainult andke koer talle. temast võib aru saada: reitingud, austus, ravile kuluv raha, korjandus, artikkel "vaadake, kuidas ravi edeneb", artikkel "vaadake, kuidas sõidab koju" ja igal pool on tema - Valner. 


Inimene, kes on alkoholilembeline, sai kohtult 1.8 aastat naise peksmise eest 3 erineva juhtumi alusel, kes oli püütud purjuspeaga roolist peaaegu kolmese promilliga võib olla rahva lemmik? et sellist inimest saavad kummardada inimesed, kes võib olla kellegi jaoks nii suur kangelane, et talle antakse andeks nii suured patud?

Ma ei mõista, mis inimestega toimub. Pahupidi pool on nüüd eeskujuks, ja normaalsed inimesed, ilma kalduvuste ja värske ellu suhtumisega on heidikud.

Valnerit tunnen ma palju aastaid. Siis, kui ta veel oli tavaline maakler, küll mitte kõige edukam. Kuni mu tuttav ei soovitanud talle kauges 2003 a. minna leitud koeraga telekasse (ma isegi mäletan selle naise aadressi ja kus ta elab). Ja nüüd seda kasvajat pole võimalik välja lõigata. Mingisugune joodik (päriselt ka, istuda rooli ise nii purjus!), kes peksab naisi ja räägib armastusest endast nõrgemate vastu."


Kärt Trigman: "Jah, Juraga olukord (ja tema tegemised) kurvastasid mind ka, pehmelt öeldes. Liiga palju "õilsat" mängu publikule ei avalda väga usaldust. Teie reaalset abi on näha juba kaugelt: pole hulkuvaid koeri, kes alles hiljuti elasid magalates, alati leitakse käsitlust suvilakassidele.. Vot sellest ma saan aru! Mitte tühjad jutud loomaarmastusest avalikkusele."

Kes on aga Larissa Kozõreva, naine, kes annetusi kogub, aga isegi ajakirjanikele ei vasta ja toru ära loobib kui need pärima kukuva? Just nii läks ka Pakri koeraga, proua ei vasta ja kõik! Pole teie asi, aga andke muudkui raha! Loomad on hädas!  Venelased annavad ka, sest ei tea või ei usu, millega nende iidol ise hakkama on saanud!


Üks vana lugu ka teile vene inimeste seas suurimaks omakasupüüdmatusks loomasõbraks pidavast naisest. 

Vaadake, mõelge kaasa ning tehke ise oma järeldused. Vaadake kas sel või järgmisel nädalal ETV+ kanali pealt saadet "Insight", sest seal tuleb jälle juttu Larakesest ja tema petuskeemidest. Äkki ta sellepärast ongi nii tige? Tänan lugemast ja kasutage palun ikka oma aju ka!