10 aprill 2018

"Uued mobiiltelefonid on plahvatusohtlikud. Esimene ohver on juba haiglas!"

Tehnika areneb peadpööritava kiirusega ja mõni kodanik vahetab arvuteid ja moblasid tihedamini kui sokke. Ka pildil olev Ott Mesinik, Lustivere küla suguelu suurkuju, on selline edev mees, kellel alati "tehnika viimane sõna" taskus peab helisema.

Sellel võivad olla aga kurvad tagajärjed ja nimelt ei suutnud Ott olla piisavalt nutikas ega hoolas ning peatselt teadis mehe "rääkimiseaparaadis" olevatest saladustest ka tema abikaasa Marju Mesinik.

Naine lappas läbi esmapilgul turvalises Nokia moblas oleva info ning taipas varsti, et "Toivo" nime alla on salvestatud tegelikult hea naabrinaise Elsa number.



"Ma saaks veel aru kui ta petaks mind mõne nooremaga, aga selle vana kortsus lehmaga!? On ikka libu! Pagana Ott, ma talle teen kevadist hormoonide möllu! Ma sulle tolmnen ringi kaabakas!"

Kõige hullem ootas aga vaest Marjut veel ees ja pärast seda kui ta leidis Elsa siivutud ja üliseksikad alastifotod, siis uus Nokia mobiiltelefon lausa "plahvatas" Ott Mesiniku näos.

Kiirabi toimetas raskelt vigastatud mehe haiglassee. Politsei palub paarisuhtes olevatel inimestel mitte järgi anda edevusele ja soetada turvaline vana hea kettaga lauatelefon. 
PPA Lääne prefektuur kriminaalmenetlust, mille kohaselt jäävad tõenäoliselt siiski süüdi proua Elsa kass ja Tallinna ekslinnapea Edgar Savisaar.

Nokia aktsia läks börsil vabalangusesse. Firma juhtkond lubas uuele tootele lisada asjakohased hoiatussildid. Antud juhtumi osas on alustas  Ja nüüd kordame kõik üle:
  • Paarisuhtes olles soeta lauatelefon - su paariline ei pruugi aru saada, et truudus ja monogaamia kuuluvad minevikku. Lääne kultuuriruumis ei pea sellest nagunii enamus inimestest kinni, aga ometigi elab meie seas veel küllaldaselt taolisi inimesi, kes looduseadusi trotsivad neid väärtusi au sees hoiavad
  • Vallalised võivad rahulikult osta kõige uuema nutitelefoni ja ei pea kartma sellega kaasnevat ebainimlikku isiku- ja seksuaalvabaduste jõhkrat piiramist.
Ilusat kevadet! Hormoon juba möllab, eks ole? Nautige teineteist, aga jääge ikka terveks ja kindlasti "use condoms" nagu vanad eestlased ütlesid!