10 aprill 2018

"Uus äriidee? Varjupaigast võetud loomad kohe müüki!?"

Just sellisest loost täna mulle teada anti. Inimene soovis Valga varjukast pisikest koerakest, aga jäi hiljaks. Mida teha? Suur oli aga proua üllatus kui märkas "Soovis" kuulutust, milles kaks päeva tagasi võetud koer juba maha parseldada sooviti!

"Mis pagana pärast peaks Tallinna lähistel elavad inimesed müügikoera Valgast tooma? Antakse seal varjukas neid siis ilma rahata?"

Kas varjupaiga hind on siis nii madal, et spekulandid saavad vaheltkasu teenida? Ei tundu nagu niimoodi ja ka loomakaitse liidul on loovutustasu 60 eurtsi. Konks peab kuskil mujal olema, aga ega taoline jõlgutamine loomale hästi mõju. See on selge.

Vaadake ja võrrelge kas tegu ikka sama koeraga? Mulle tundub, et on, kuigi võib ka ülimalt sarnane teisik olla. Kurat seda teab? Vist ikka on sama ....

https://loom24.ee/beta/…/25-03-18-valgast-uues-kodus-8-04-18

http://soov-ee.postimees.ee/6431326-vaikest-ka…/details.html


TÄIENDUS! Hommikul helistas kuulutuse lehte pannud naisterahvas. Soovitasin kuulutuse maha võtta. Ei olnud vahendaja, kes koerakese Soome müügiga paar-kolm sotti vahelt lootis teenida, aga sellest kõigest juba lähitulevikus ....