21 jaanuar 2020

"Kas RMK allub tõesti otse Moskvale?"

Kõik valutavad südant meite metsa pärast. Isegi valitsuserakondadesse kuuluvad kodanikud raputavad pead ning muudkui jagavad vastavaid postitusi:

"Oi-oi-oi! Ai-ai-ai! Kes küll vastutab ja piiri paneks?"


Ka vabariiigi valitsus on nõutu. Passivad teineteisele juhmi näoga otsa ja laiutavad käsa. Kohe kahju teistest. Ma saaks veel aru, et kui reform oleks võimul - need müüvad ju kõik maha, sest raha on suurim Jumal. 

Sotsid tõmbaksid ka sae käima ja saadaksid puidu beduiinidele - kõrbes ju puid pole ning tuleb aidata. Vastu saame äkki liiva. Õujeee ja good business! Ülejäänu jagaksid aga vähemuste vahel laiali. Õige kah ja pole vaja enamlaste sekka kuuluda. Vähemused tagavad tuleviku ja pissivad kõrge kaarega enamikele krae vahele. Nii on lääne kultuuriruumis kombeks.

Kes siis aga ikkagi metsa langetab?

Tuleb välja, et RMK on kurja juur. Uurin mina Põhiseadust, et kas seesamune RMK on siis ka kõrgem organ kui valitsus ja riigikogu ja president. Ei ole.

Tohoh tonti! Kes siis niimoodi lagastab ja keda selle eest süüdistada? Meenub lugu nõuka-ajast kui eesti mees talvisel libedal teel pikali kukub. "Kuradi venelased!", oli ta püha viha täis kui end lumest puhtaks kloppis.

Kas tõesti on taas venelaste käsi mängus ja nemad juhivadki RMK tegevust. Ohh sind kavalpea Putinit küll! Vaata vigurvänta! Sel juhul oleks kõik ka arusaadav ja väga loogiline.

"Kuradi venelased! Või niimoodi meie iseseisvust läbi lageraie õõnestama! Ohh bljääd seda süvariiki ja Putinit küll!"