30 jaanuar 2020

"Hurraa! Ka Nõpsi opp on edukalt möödas!"

Tegin endale ise kingituse ja eile sai Nõps ära steriliseeritud. Põhiline põhjus eaka koera taoliseks operatsiooniks oli aga see, et piimanäärmekasvaja hakkas suurenema. Veider, aga Nõpsik kasvab suuremaks, mida 10+ aastaselt koeralt enam ei ootaks. Kaalu ka terve kilo või rohkemgi juures.

Kahjuks "kasvas" ka kasvaja. No kohe korralikult ja kahe kuuga oli suurenenud oma kolm korda. Saime jaole ning loodetavasti annab see talle mõned eluaastad ikka juurde. Nagu näete, siis üsna egoistlik kingitus tegelikult, sest sellega ostsin ju tegelikult ka endale temaga koosolemise aega juurde.

Nõps ise polnud sugugi rahul ja Sõle kliinikus lõi hambad kätte kui hakkasin kanüüli välja võtma. Arstid Merili ja Ketlin arvasid, et äkki on minuga leebem. Polnud ühti! Praegu on muidugi kõik jälle korras ja võin ta kokku voltida ning ukse alt rahulikult tuppa lükata.

Muide, täna tähistab ka loomaarst Ketlin Sõstra oma 76-dat sünnipäeva. Helistasin hiljuti ja pakkusin, et üheskoos saaksime 30. jaanuari veterinaaria ajalukku kirjutada.

"Tšau beib ja kalli-ralli!"

"Sulle ka!"

"Võtan mõned viinad ligi ja tulen kliinikusse. Otsin kuskilt ühe surnud kassi ka. Usun, et pärast kolmandat pudelit suudame ta ellu äratada!"

"Väga hea mõte ja hakka aga tulema! Teeme muidugi ära ja äratame ta ellu! Viina võta igaks juhuks rohkem, sest see saab üsna keeruline olema!"


Tulge ka ajalugu kaema! Aitüma kõigile ja katame aga lauad!