29 jaanuar 2020

"On ikka õgard! Sofi pistab nahka absoluutselt kõik!"


Vahest juhtub nii, et satud õigel ajal õigesse kohta. Eile juhtus säherdune asi kui Sõle loomakliinikusse läksin.

Dobermann Sofi va õgard arvas heaks perenaise rahakoti koos sisuga ja teisigi mittesöödavaid asju nahka pista. Kurat teab, mis seal koera peas toimus, sest tegemist pole ju enam kutsikaga. Noorukese omaniku hirm oli suur, sest kogu see mant loomulikku teed pidi välja ei tulnud. 


Loomaarstid Merili Kesner ja Ketlin Sõstra lahendasid eluohtliku olukorra professionaalselt ja operatsioon möödus nii nagu õpikud ette näevad. Pärast elukese päästmist oli vaja aga arve tasuda. Loomapäästegrupp sai siin abiks olla ja garanteeris, et summa 626.84 tasumata ei jää.

Viisin õhtul nad koju ka ning hommikul tõin Sofi uuesti kliinikusse. Kella 5-ni peab ta seal passima, aga siis on selleks korraks ka vist kõik ning jääb üle vaid niidid välja võtta.

Aja jooksul olen näinud eriskummalisi asju, mida koerad on sisse söönud. Neist võiks kohe nimekirja teha, aga ei mäleta enam, kuhu fotod sai topitud. Loo moraal on see, et igaks kümneks juhuks ei tasu asju vedelema jätta kui kutsa või ka väikesed lapsed kodus on.. Meenutades Ruudi sigadusi pean seda vast eelkõige endale kogu aeg korrutama.