17 jaanuar 2020

"Intervjuu"

Paar päeva tagasi sattusin jälle kaamera ette. Võtsin julgustuseks Rutsi ja Nõpsi kaasa, et seda va "kaamerakrampi" ja närvilisust vähendada. Katrin Lust ajab ju hirmu naha vahele ja kahest karbist Xanaxist sedapuhku abi polnud.

Ruudi oli omas elemendis, mis tähendab, et ta ainult haukus ja hüppas kõik asjaosalised poriseks. Nõps oli kohmetu ja mängis argliku-armsa memmekese rolli kenasti välja. Nummi-nummi!

Mida tegi aga intervjueeritav Valner? Pomises midagi paaripäevasesse habemesse ja üritas meeleheitlikult kogu võtte jooksul jope lukku kinni saada.

Kuidas kõik välja kukkus? Juttu ei maksa väga kuulata, aga umbes 20 mintsi pusimist tasus lõpuks ära - jope lukk sai kinni! Hurraaa, kuigi väga koom võib vaadata olla, et mida see vennike seal kubeme juures toimetab? Aga ei saanud ju lahti ka jätta - õues puha tuul ja vihm, Lisaks oled lahtiste hõlmadega nagu kolhoosi traktorist. Ai-ai, häbi tahab ää tappa! Kuradi lukk!

"Millest jutt oli?", tahate kindlasti teada.

Nagu minu puhul ikka, siis pajatasin bioloogiliste makromolekulide struktuurist ja funktsioonidest, aga samuti ka nende biosünteesi mehhanismidest ja regulatsioonist.