08 jaanuar 2020

KODU LEITUD! "Imeilus Boris otsib kodu!"

Inimene teeb plaane, aga elu läheb oma rada ning alati kõik ei õnnestu. Nelja ja poole aastase Borisiga juhtus just säherdune lugu, et perenaise tervis hakkas nöökima ja koos nad enam olla ei saa. Kassist ei loobutud vaid üritati pere sees asi korda ajada.

"Tšau vana! Anna nõu! Saime olude sunnil endale kassi ja nüüd oleme lõhkise küna ees, sest meie 12 aastane koer ei lepi kassiga kuidagi. Kass on isane, kiibistatud, kastreeritud ja igati tore loom, ainult väheke kartlik.
Ja nüüd elabki ta meil ühes toas, ust peame lukus hoidma öösel ja ka kodust äraolles. Mis Sa arvad kas on üldse perspektiivi, et nad harjuvad või tuleks kassile uus kodu vaadata?"


Soovitasin proovida ja seda ka tehti pikki kuid, aga tulemust pole - koer ei salli kassi ja ilmselt see vanur ei hakka ka kunagi sallima. Tee või tina!

Ega Boriski koerast vaimustuses pole. Võib-olla on tegu lihtsalt vastureaktsiooniga. Kurat neid loomasju teab, aga ega nad meist inimestest nii väga erinegi ju. Nüüd on viimane piir käes ja mitte seetõttu, et inimloomal kõrini oleks, aga lihtsalt kassist on nii kahju. Ta tahaks tulla ja olla inimese lähedal, aga selles majapidamises pole lootustki.

Ilmselt kõigile osapooltele parem kui see igati väärikas, sõbralik ja väga ilus kiisu endale uue kodu saab. Kirjutage mulle ja edastan te kontaktid koheselt Borisile - heiki@animalrescue.ee