04 jaanuar 2020

"Loetumatute loomalugude sekka pääses neljal korral ka Loomapäästegrupp"

Teinekord jääb pilk peale ka vanadele artiklitele ja sattusin just ühte lugema. Veerandsaja eelmise aasta loetuma loo hulgas oli ka lausa neli juhtumit, millega Loomapäästegrupp tegeles. Hea, et me tegemised ikka loomasõpradele korda lähevad.

Mis veel silma jäi? 2007 aastal enne kui Loomakaitse seltsi lipu all "paugutama" hakkasime, polnud paljud kuulnudki, et Eestis loomi kaitsev organisatsioon on. Nende hulka kuulusin ka mina ja otsisin veebist jupp aega enne kui ELS-i üles leidsin.

2009-2010 oli loomakaitsjaid juba päris palju. Iga mats, kes kassile pai tegi oli LOOMAKAITSJA. 2018 sai loodud Loomapäästegrupp MTÜ ja täna on märkamatult kogu riik LOOMAPÄÄSTJAID täis. Küllap olete uue sõna tekkimist meie kõnepruuki ka ise märganud.



Täitsa tore on eeskujuks olla ja sedapuhku pean tänama gängi vabatahtlikke, kes loomade päästmise latti üksjagu kõrgemale tasemele on aidanud upitada. Olge te tänatud ja nautige kiitust, sest ütlen seda imeharva ja enamasti ikka vingun kui aeglased ja käpardlikud amatöörid te olete. A-ha-haa, ise ju samasugune, aga proovige vaid öelda!

Mõistagi kniks ja kraaps kõikidele toetajatele ja loomarstidele, sest ilma teie panuseta ei suudaks me aidata ühtki lindu ega looma! Rokime aga edasi ja loodame, et 2020 halastab loomadele ning nad vajavad meie abi võimalikult vähe. Unistada ju ikka võib? Eks ole?

Mina tänan! Nii omasid kui võhivõõraid! Täiesti siiralt!