28 mai 2020

"Kiisud võitlevad oma elude eest, arstid on neile tublilt toeks!"

Hoian ikka teid gängi tegemistega kursis ja mõistagi annan aru kuidas me hoolelaluste käpp käib. Hea uudis on see, et mõlemad kiisud elasid öö üle. Halb uudis on see, et paranemismärgid on vaevumärgatavad

Haapsalu Ronja

Ikka tiirutab ja jalul väga ei püsi. On kõver nagu kreeka E ja seega toitma peab teda selja tagant, sest ettepoole ta praegu peaaegu vaadata ei saa. Toit käib läbi küll ja isu on hea. Jääb arstide valve alla kuni laupäevani, siis vaatame edasi. Perenaine kodus ootab, aga peab jääma tubasele režiimile, sest me ei usu, et ta taastuks sedavõrd, et ise õues enam hakkama saaks.



Paha lugu, aga hästi tillukeste sammudega paremuse poole. Momendil on ta veel üsna selline paras "sült". Täna käis "kompuutris" ja kõik sai üksjagu selgemaks. Pea paistes, sarnaluu puruks löödud, suuöös ja keel ka katkised, õhk keres, aga see lasti välja, natuke vedelikku kõhuõõnes, aga see imeti ka välja - loodame, et tagasi ei tule ja nüüd peaks hingamine paremaks minema.

Esikäpp terve aga tagurpidi väänatud, tagakäpp pesast väljas, aga tagasi pandud. Loodame, et jääb pidama. Kui ei jää, siis võtame luupea maha - pole muud valikut. Otsustasin, et pärats paranemist sinna tagasi ei lähe - liiga ohtlik kant ja kunagi ei tee millal see laamendav hull taas märatsema kukub? Uus kodu olemas. Kaja ootab pikisilmi, aga natuke läheb veel aega - tuunime ta enne üles!


Ei ole mul täna paremaid uudiseid. Ehk juba homme? Lootma ikka peab. Hoidke meile pöidlaid-varbaid!