07 juuli 2019

"Laulupeost veidi teise nurga alt"

Paljud vast ei tea, aga NASA sateliidid tuvastasid, et Tallinnat pole enam kosmosest näha ning seda kohta varjutab äärmiselt suur tume laik.

Asja hakati koheselt uurima ja selgus, et see on kurjusepilv, mis varjutab kõiki ja kõike. Nimelt on paljud eestimaalased kogunenud oma riigi pealinna ja nii palju vihkamist ning põlgust üheskoos tekitabki sellise anomaalia.

"Paneks ees laulvale paksule punapeale jalaga persse? Küll oleks tore kui kogu see määgiv lambakari hakkab laviinina alla kukkuma! Nagu doominoklotsid!", mõtleb kõige ülemises reas laulev tegelane Pärnumaalt.

"Saaks vaid alt minema enne kui need idioodid kukkuma hakkavad", pabistab nooruke neiu Tartust.


Esimestes ridades istuvad kõik meie poliitkud ja naeratavad imalalt. Amet nõuab koos rahvaga olemist ja siit sajab kuhjaga plusspunkte,

"Ma pooksin kõik ekrelased Laulukaare küljes üles! Huvitab kas kõik mahuksid ära?", mõtleb juhtuv poliitik Reformierakonnast.

"Kaabudel" mõlguvad meelel samasugused mõtted:

"Kui laulukaarele sein ette ehitada, siis ei saaks reformarid jooksu kui need varganäod põlema süütame!"

"Issand kui palju idioote on koos, Mul on tõeliselt häbi ja ameerikamaal juba taolist asja ei näe! Appi, ka kogu see hälvikutest koosnev valitsus on siin! Nende IQ on ju sama, mis saapal!",
ahastab endine president.

"Dirigent oleks võinud oma püksiluku ka kinni tõmmata! On ikka jobu!" , kirjutab ajalehe kommentaariumis Põlvamaalt laulupeole sõitnud omasooiharast nooruk. "Ja üleüldse peab see kaar olema vikerkaarevärvides kuradi ahistajad ja rassistid!"

"Miks see lits Mari oma kriiskava häälega siia üldse ronis? Appi! Ta karjus mulle kogu aeg kõrva ja rikkus kogu peo ära!",
pahandab Malvi, Järvakandi klaasivabriku puhvetipidaja.

Kõik laulavad ja naeratavad. Vihategudeni ei jõua keegi ning oma põlgust kaasmaalastesse talitsetakse kogenult. Ei ühtki laipa ega läbipekstut. Vat see on tase. Uhke värk tõesti ja teineteist nottivad aafriklased võiksid eeskuju võtta!

"Eestlane olen ja eestlaseks jään,
kui mind eestlaseks loodi.
Eestlane olla on uhke ja hää
vabalt vaarisa moodi ......"


Ai-ai-ai, vabandust! See laul pole Euroopa Liidus enam kohane ja seda rohkem ei esitata .....

Kõik riputavad sotsiaalmeediasse muudkui pilte üles ja juubeldavad ekstaasis. Mõtlesin, et eristun natuke selle kodukootud "Tujurikkuja" Laulupeo eriga. Ei muud. Ärge pange pahaks ja oleme sõbrad ikka edasi! Eesti värk! Saate aru ju küll!