16 juuli 2019

"Kas Facebook kaitseb juba loomapiinajaid ka?"

Näikse, et Facebook on hakanud ka loomapiinajaid kui vähemust kaitsma. Igatahes ei meeldinud neile lugu, kus olid verised loomad, see võeti maha ja esmakordselt sain eelmisel nädalal ka bloki peale, mis täna lõppes. Veidral kombel on ka Charlotte fotoalbumist 7 fotot ja video kadunud!

"Mis mõttes? Kellele need nunnukad veel ette jäid või on looma käpal olev fiksaator juba ka FB jaoks liiast?"

Mnjah, tuleb ikka mujale kolida ja see pagana "loomaveeb" käima tirida. Siis saab vähemalt suu puhtaks rääkida. Seni aga jälgige rohkem "Heiksi blogi". Seal on vähemalt sõna veel vaba. Rõhk sõnal VEEL.


Ma olengi tegelikult nii teinud, et lood ilmuvad nii feissaris kui blogis, aga viimast kasutan rohkem arhiivina kuna FB pole teps mitte turvaline panipaik. Mäletate ju küll kui eelmine konto ühes viie aasta loomalugudega pihta pandi. Enam ei riski.

Hommikul taas Facebooki logides tabas mind kirjadelaviin, milles õnnitleti poissmehe staatuse puhul. 


"Kas ma olen millestki ilma jäänud või on mind nende päevade sees salaja kellegagi paari pandud?"

Tõtt-öelda ei saanud ma tühjagi aru ja ei hakka pärima ka kuid mäletatavasti olen ma vaba mehena ringi tuisanud ja sellega kaasnevaid vilju nautinud juba paar ja pool aastat.

2016 või 17 Naistepäeval sai vägev poissmeestepidu taasvabanemise auks maha peetud ja selle käigus oli vaja hädasti 500 meetri kaugusele poodi johmas peaga sõita ning sellest kirjutasid pea kõik lehed.

Ilmselt paljud mäletavad. Nii, et kõik on endine ning vaevalt, et pärast kohtus saadud "kimmelungi" see ka selles elus enam muutub. Ega seda muidugist ette tea ka.

"Single, but not looking!", nagu ütlesid vanad eestlased.

Vastasin nüüd kõigile korraga ja uuteks pealkirjadeks eelkõige kollases meedias põhjust pole. Tegelikult pole see üldse oluline, kes kellega käib või kes keda trukib.

Oluline on hoopis see, et hakkasin nn "loomakirjadele" takkajärge vastama ja olukord on ikka hull küll - läbi pekstud, allaaetud, tapetud ja väärkoheldud elukate hunnik ulatub taevasse.

Andke andeks viivituse pärast, aga võtan paari päeva jooksul kõigiga ühendust ning edastan vajalikud kaugema nurga kirjad ka meie gängile lootuses, et pole juba lootusetult hilja.

Mnjah, peaks uuesti midagi krõbedat valmis kribama ja uuesti bloki peale saama - ilma Facebookita näib see eluke palju ilusam olevat .....