02 jaanuar 2018

"Varsti saan miljonäriks!"

4.detsembri hommikul 2011 aastal kirjutasin oma esimese Facebooki loo, sest läbi öö kestnud võitlus koer Maxi eest vilja ei kandnud. Hing oli lihtsalt haige ja nii see valu ning lein justkui iseenesest sõnadeks muutusidki .....

Muide, täpselt samamoodi leinast tekkis ka koer.ee veebikeskkond, kust iga koeraomanik Hedvigilt hääd nõu saab.

Seejärel "tootsin" üksjagu looma- ja pulalugusid, aga Facebooki konto kaaperdati ära ja kaotsi läksid needki. Kahju! Väga kahju, sest see oli ju otseselt mõne aasta loomakaitse töö ning vaev ja kõik need sajad elukad väärisid kindlasti meeles pidamist.


Vähehaaval kirjutasin seejärel loomakaitse liidu blogisse, aga sinna teemavälised lood ei sobinud. Lisaks polnud seal ka erilist loomingulist vabadust, sest pidi järgima kõiksugu kirjutatud ja kirjutamata reegleid.

Millalgi jaanuaris 2016 hakkasin blogi pidama. Täna vaatasin statistikat ja selle aja jooksul olen kirjutanud veidi üle 900 loo. Neid on lugemas käidud 972 779 korral. On seda palju või vähe? Tont seda teab, aga meie rahvaarvu arvestades vist siiski hästi.



Sestap jätkan samas vaimus, sest alul müstilisena tundunud miljon lugemist tahaks ikka täis saada. Esimene miljon pidigi tegelikult raske olema, siis läheb ju libedamalt! Loomapiinajatele muidugi soe soovitus, et nad pärast ei kisaks nagu sead aia vahel ega tönniks nagu väikesed plikad:

"Käituge loomadega hästi ja siis pole mul põhjust teist ka halvasti kirjutada!"

Tänan teid lugemast ja mõelge ikka kaasa. Kuna iga loo ees blogi sissejuhatust ei näe, siis oleks see hilisema nurina vältimiseks aus taas üle korrata:


"Mida siit blogist lugeda saab? Mõtteid ja tähelepanekuid nii elust kui loodusest. Hulgaliselt lugusid igasugu karvastest ja sulelistest. Mõistagi pajatan enda lemmikloomadest ja nende tegemistest ikka natuke ka. Teinekord ajan aga niisama loba, ent loodetavasti oskab hea lugeja tõsi- ja lorajutul ikka vahet teha. Siit ei leia te kindlasti hoolikalt valitud sõnu ning kui asjad on ikka omadega pees, siis nii ma ka kirjutan. Head lugemist, mõelge ikka kaasa ja ärge pikka viha pidage!"

Lehevaatamisi täna 517
Lehevaatamisi eile 1708
Lehevaatamisi viimase kuu jooksul 124 019
Lehevaatamiste arv alates algusest 972 779