28 jaanuar 2018

"Lucky ihkab päriskoju!"

Lubasin iga päev valmis vorpida ühe koduotsimise kuulutuse Loomakaitse Liidu hoole all olevate loomade kohta. On suur rõõm kõikidele loomasõpradele teatada, et see miniprojekt on käima läinud üsna edukalt. 

Esimesed loomad, keda näed siit, siit, siit ja siit, on oma peremehed juba leidnud. Tõsi, koerad küll lähevad uutesse kodudesse alles järgmisel nädalal, sest viibivad veel ravil, aga vähemalt eelkokkulepped on sõlmitud.

Oleme vaaginud neid kandidaate väga põhjalikult ning olen üsna kindel, et loomad ei pea enam kunagi tühja kõhtu ega vägivalda pelgama.

Täna teen aga erandkorras kaks kuulutust, sest päriselus on Daisy ja Lucky nimelised koerad elanud nagu Siiami kaksikud. Sestap on neil Facebookis ka ühine fotoalbum

Enne päästmist nad väga teineteisega küll kokku ei puutunud, sest raudne kett hoidis neid kindlalt lahus. Nii nad vaesekesed saidki teineteist vaid kaugelt kaeda, aga ometigi olid selles näruses elus siiski justkui koos ja ehk just selle tõttu nad ka vastu pidasid .......

Pärast päästmist hakkasid nad silmnähtavalt kosuma. Vaatamata näljutamisele pole nad õnneks siiski inimeses pettunud ning naudivad täiega viimaste seltsi. Lucky kohta kirjutas koerte eest hoolitsenud Kaija Paalberg järgmist:

"Lucky on umbes paari aastane. Ülisõbralik ja otsib väga lähedust. Ta on siiski ka väga energiline ja väga vallatu, sellega peab uus omanik arvestama! Kastreerimine jääb uue omaniku teha, sest meil pole siseruumi, kus teda pärast operatsiooni hoida."

Loovutustasu on 60.- eurot ja huvilistel palun ühendust võtta: info@loomakaitse.eu või 53 463 593 Mina tänan!