28 jaanuar 2018

Daisy: "Minu inimene! Kaua ma pean Sind ootama?"

Tänasel hallil pühapäeval tuletab end taas meelde Daisy-nimeline koeraplika, kes ikka veel kodu ja seda päris oma inimest ning peret pikisilmi ootab. 

Umbes nelja aasta vanune koerake on steriliseeritud ja ka kiip on ta naha vahele susatud. Valvuriks ta kohe kindlasti ei sobi, sest inimene on ta suurim sõber ja ei oma vähimatki tähtsust kas too tuleb heade või halbade kavatsustega. Inimene on Daisy sõber ja lapsed kohe iseäranis. Aamen!


Teiste koertega saab Daisy väga hästi läbi. Kassidega kokku ei soovita siiski lasta, sest nood on tema arust Saatanast ning neid ta kohe kuidagi ei suuda rahule jätta. Võibolla soovib aktiivne ja liikumist armastav kutsa lihtsalt mängida, aga me pole eluskatseid teinud ning lähtume põhimõttest, et parem karta kui kahetseda.


Peen daam toiduga ei pirtsuta ja alla läheb kõik. Mineviku pärand, ei muud. Daisy nimelt leiti koos oma sõbra Luckyga Ida-Virumaalt ketti aheldatuna ning ülinälginuna. Tegemist on taas ühe "totaalse muutumise" musternäitega, keda pärast ELL loomapääste gängi sekkumist ilmselt isegi endine peremees enam ära ei tunneks. Küllap on ta seetõttu ka väikestviisi vargatüdruk, kes ripakil oleva toidu ja muu nänni pihta paneb. Sellega teate nüüd ka arvestada.

Meie südamesooviks oleks Daisyt ja Luckyt mitte lahutada ning oleksime üliõnnelikud kui nad ka edaspidi koos saaksid elada. Oleme siiski realistid ning seda unelmat kivisse absoluutse tingimusena ei raiu.

Ei hakka kogu kurblugu taaskord üles tähendama, aga kel huvi, see klikaku sellel lingil ja nii saategi ennast Daisy ja ta semu imelise pääsemise juhtumiga kurssi viia. Daisy asub Loomakaitse Liidu hoiukodus Läänemaal. Loovutustasu on 60 eurot, mis on vaid kümnendik tema päästmisega seotud kuludest. Ühendust palun võtta info@loomakaitse.eu või 53 463 593 

Facebooki kundedel on võimalus rohkem fotosid näha sellele jämedale kirjale vajutades. Eraldi knkiks ja kraaps ka selle loo jagajatele! Aitame Daisy ja Lucky koju! Mina tänan!