30 jaanuar 2018

DJ Kermo Hert: "Sind vanamutti enam kauaks pole, aga su koerast pean ka lahti saama!"

DJ Kermo Hert: "Sind vanamutti kauaks enam pole, aga ma ei lõpeta enne kui ka su koer siit kadunud on!"Kes on DJ Kermo Hert? Kes on see ebaviisakas mölakas, kes kohtleb liikumispuudega vanaprouat nagu kõntsa? Kes andis sellele sitakotile õiguse mulle olulise inimese peale häält tõsta ja teda solvata?

Eneseimetleja Kermo Hert on võtnud sihikule oma naabri Pille Jalundi ja terroriseerib nagu oskab. Sarikaebaja helistab pidevalt vallavalitsusse ja mujale toas elava koera väidetava haukumise peale ning käitub nagu pesuehtne psühhopaat - loobib koera kividega, signaalitab, terroriseerib, karjub nagu meelevigane, sõimleb jne

Vaadake selle hullu tegemisi videost ja mõelge kaasa. See on vaid väike osa minu käes olevast materjalist. Kogu lugu sellest vennikesest, kes ise peab end "kultuuritegelaseks", on varsti "Heiksi blogis" loetav. Püsige lainel.

Siis Kermokene jookse politseisse kaebama nagu hale tropp:

"Mind solvatakse, APPI! Naisepeksja Valner laimab õilist kodanikku ning tuli kallale!" 

Mind süüdistanud naine oli alalõpmata xanaxist, argofanist, somnolsist ja brandyst sassis, ei jaganud maad ega ilma ning tuli ise kallale! Nii käitus ta ka eelmise "väga vägivaldse" mehe ja isegi lastega, kellest nooremat lõi lausa jalaga!!!! Mis aga sinu õigustus on? Midagi pole teha, aga ise sa seda kerjasid, jobu, kes vaid vanuritega julgeb rinda pista ja tahab nad hauda ajada!

Sinusuguseid ebaviisakaid ja ülbeid tühikargajaid vaadates, soovin ma siiralt, et 90-ndad naaseksid kasvõi tunniks-paariks. Kasvõi paarikümneks minutiks. Sa ei kujuta kuidas sul veab mees, et tegemist pole minu vanavanemate ja nende koeraga .....

Said aru küll vanuritepõlgur ja koertevihkaja! Haige mees my ass! Kuradi DJ Sileaju!