25 jaanuar 2018

KODU LEITUD, AITÄH! "Karvapall Žurik otsib kodu!"

"Appi! Koer on hädas! Tule järele!"

"Ei tule!"

"Mis mõttes? Ise oled veel loomakaitsja oma arust!"

"Olen jah, aga ikka ei tule, sest kuskile enam ei mahu!"


Praegu on tõesti nii, et enam kuskile ei mahu ja loomakaitse liit teeb seda, mida tegema ei peaks ehk pakub varjupaiga teenust kümnetele ja kümnetele koertele ning kassidele. Need loomad, kes meediast läbi jooksevad, lähevad kaubaks nagu soojad saiad. Viimane selline tegelane oli väga probleemne Reks, kellele algselt soovis kodu pakkuda terve trobikond inimesi.


"Andke Reks mulle! Tahan Reksi ja ainult Reksi!", nõudsid koerasõbrad.

Paraku Reksuga on selline lugu, et ainuüksi nö heaga auto peale meelitamine kestis kaheksa tundi ja meie sadomassohhistist koeralausuja Kristi Metsa oli puhta verine ning puruks kistud. Tahate ikka veel Reksi selleks, et ta paari päeva möödudes tagasid tuua?

Loomulikult vajab ka Reks kodu, aga esmaemotsiooni ajel reageerijatele me julge teda anda ja otsime sellist omanikku, kes "raskete koertega" varasemalt kokku puutunud on.

Nüüd hakkan aga iga päev kuulutama ühte meie loomadest, kellega probleeme pole ja täna on siis Žuriku kord.

See karvane isane tegelane on kuskil ühe aastane ja leitud sügisel Ida-Virumaalt. Žurikule on paigaldatud kiip, ta on vaktsineeritud ja läbinud põhjaliku tervisekontrolli. Asub Harjumaal. Loovutustasu on 60.- eurot.

Ma ei hakka seda väga ägedat ja toredat looma kunstlikult üles haipima, aga kui tunned, et see on just Sinu koer, siis võta meiega ühendust: info@loomakaitse.eu , 53 230 230