07 juuli 2022

"Valgetest öödest viimast võtma"

Asjad said linnas tehtud ja kohe leelet - valgetest öödest tuleb viimast võtta, sest varsti on pidu läbi.

Sedapuhku sain isegi löögile "oma jõe" äärde. Pop koht ja rahvas tihti ees. Nädal tagasi sattusingi just seetõttu Räimi järve äärde. See siin lähedal ja samuti hea koht.

Nõps ja Ruts tuuseldavad ringi ja naudivad vabadust. Rõõm kohe loomi vaadata. Nõps liigub palju paremini nüüd ja arstide sõnul on see kõik just värskes õhus liikumise teene.

Masina ümber on sumin. Kohe nii kõva, et hakkab kõrvadele. Sääsed kuradid. Mul üks aparaat, mida nad pelgavad. Kui oranž tuluke põleb, siis teavad eemale hoida. Mitte kõik muidugi.

Kuigi olin rämedalt tubli, siis lood jäid ikka kirjutamata. Päh-päh laisk poiss! Proovin veel see nädal selle vea parandada. Mida oodata on?

Pajatan kuidas Jaanipäeval auto alla jäänud koertel ja perenaisel läheb ning kas ka annetusi tuli? Kolm kassi said pihta, aga said ka abi - kurvad, aga samas head lood sellest kuidas kaasmaalased tegutsesid. Ja täna õhtul nabis politsei tänu kodanikele kinni mehe, kes kajakatibusid tulistas. Üks pisike jäi ellu ja tema on Loomapäästegrupi hoole all.

Need olid vaid mõned näited, millest teile vesta tahan ning ise arvan, et tasub ootamist küll.
Aga nüüd minge metsa! Ise lähen ka. Ruts juba ootab uksel - see vist tema lemmikosa päevast. Õigemini küll ööst kui kondamas käime. Nõps mõnikord kaasa ei tule, aga saab andeks - memmeke juba vana ka.