19 juuli 2022

"Närakad tahavad täna juba ka öösihikuid, homme tulistavaid droone ja ülehomme juba tuumapommi!"

Jahimehed tahavad nüüd juba ka öösihikuid. Loomulikult nad saavad, sest kõik algatused, mis loomi kaitsevad kukuvad kolinal läbi ja teised saavad seevastu kohe heakskiidu. Olen natuke jõuetu ja sestap keeran vinti selles loos kõvasti üle. Provolatsioon. Eks ikka sellepärast, et protest ei sumbuks ning kui Riigikogu enamus loomad ka öösel surma saadab, siis jäägu kõlama ka minu seisukoht.

Jahimees - inimene, kes tunneb tapmisest rõõmu.

Jahikirg - sisemine tung, mille kaudu saab tapmisest naudingu.

Hea, et on olemas loomad ja jahimehed, sest muidu need psühhopaadid tapaks meid.
Ärge hakake lahmima! Jälgin nende postitusi, kus nad kerjavad õigustust oma tegevusele.
Tunnen jahimehi ja müts maha - väärt inimesed. Muret tekitavad noored mölakad, kes vaid tappa tahavad. Ja neid on palju. Mis meil (neil) viga on? Ka öösihikud jagavad jahimehed kaheks - minu tuttvad on valdavalt vastu. On ka erandeid. Ei me tülli läinud, aga ei saa kuidagi nende seisukohtadega nõustuda.

Pimedus. See annab loomadele kaitset. Nüüd need sadistid tahavad legaliseerida öösihikuid, et metsaasukatel poleks üldse võimalust pääseda. Riigikogu jahimehed mõistagi toetavad ja see saab varsti teoks.

Unistan, et üheksakümnendad tuleksid korraks tagasi. Kasvõi päevaks-paariks - tuleks teile püssiga külla "jahimehed" my ass!

Sitt tuli püksi? Oki, saate mähkmed minu kulul. Nüüd kaduge kituma nagu jonnivad lapsed. Haledad jobud olete!

Ei öösihikutele! Ootan tormilist vastukaja ja sülitan sellele!