30 juuli 2022

"Mootori vahelt pääsenud punapea otsib kodu!"

Hull hunnik kasse on viimase kolme kuu jooksul viga saanud. Hullult suure hunniku kasse oleme koos loomaarstidega ka üles tuuninud ja kodudki leidnud. Kaotused on minimaalsed. Jeee!

Pole tahtnud suvel "kolelugusid" kirjutada, et mitte teie ega ka enda puhkust häirida. Pole olnud ka vajadust, sest küsin Teie raha vaid siis kui jänn päriselt käes.

Täna veel ei ole, aga august - suvelõpupidude ja kooliminekualguse ehk nullannetuste kuu on ukse ees.

Natuke, aga mitte palju juba muretsen, aga ärge sapsige sõbrad head, sest täna raha ei küsi. Veel ei küsi.

Rõhk sõnal "veel", sest nädal-paar veame uhkelt tänu püsitoetajatele välja ja olen otsatult tänulik selle headuse ning mõistmise eest.

Täna tahan aga hoopis tänada. Tänada Reet Nõgistot, kallist sõpsi, kolleegi ja ustavat prutat Kanal 2-st, kes kräunuvat kiisulast kapoti all kuulis ning tõsiseltvõetava mõrrana kogu Eesti armee ning NATO õhujõud jalgele ajas - on tal lihtsalt sihuke iseloom, et vigasest mööda ei jaluta ja jonni ei jäta.

Teadmata Reeda vihaga kaasnevaid tagajärgi, jätsid jõustruktuurid ekslikult reageerimata ja olukorra lahendas Loomapäästegrupi Kaja Kallase nimeline 45. eliitlaskurkorpusdiivis, kes toimetas vigastatud kiisu Sõle loomakliinikusse, kus noorele kassile asendati edukalt üliraske operatsiooni käigus uus maks, neerud ja aju.

Peaaegu tõsi, kuigi kassilapsel vedas ja tema vigastusi võiks kirjeldada sõnaga "kriimustused."
Kassidel on olnud väga karm suvi. Antud kiisul vedas täiega ja täna on ta Rebeka juures taastumas - suur kummardus temagi perele.

Kuusalu päästetud kiisu ja teiste kasside lood on sama imelised ning kõik need peaksid teieni jõudma.

Andke andeks mu laiskust. Suvi ju, aga sügisel proovin end parandada ja rohkem kirjutada. Rõhk sõnal "proovin."

Aitäh kõikidele, kes teevad need esmapilgul "täiesti mõttetud" päästmised võimalikuks. Siiralt!
Ja nüüd aitame selle üle noatera pääsenud tänavakassihakatise armastavasse koju!

Mina tänan! Ja jälle absoluutselt siiralt!