15 veebruar 2020

"Loomatakso - Tallinnas vajalik, mujal väga mitte"

Gängi nn "loomataksodest" on vast paljud juba kuulnud ka. Paras rist ja kulukas viletsus, aga vähemalt päälinnas on sagimist küll. Mujal väga mitte.

Tartust on tulnud ka üsna palju kõnesid, aga seal praegast masinat veel pole. Enne oli, aga vennike ei saanud selle asjaga teps mitte hakkama. Äkki nüüd leidub mõni asjalikum.




Taksodesse loomi valdavalt ei lubata, aga meie teeme seda suurima hea meelega. Vähe sellest - loomadel on palju suuremad mugavused ja hoopis omanikud on reeglina puuris.

Erko Elmik punnitab oma koduses töökojas momendil viimaseid masinaid korda ja järgmise nädala alul saab ka Tanel Veskimägi uuema aparaadi istumise alla. 


See tuleb ka Tallinna ja ühtekokku jääb siia kolm päästekaubikut. Siis ei aja hulluks ja äkitselt hakkame veel kiiremini õnnetuskohale jõudma?

Kolm masinat on aga veel ripakil ja ootavad juhte, kes nood rendile võtaks. Laias laastus on päästekaubik kogu aeg inimese käes ja tehku, mida tahab kuid loomadega toimunud õnnetustele peab reageerima. Sel aastal kehtestasime uued reeglid, sest autopargi pidamine käib ühingule ikka väga üle jõu. Täpsem inff juba 1414 lühinumbri pealt ja klikake ka see link lahti.