23 veebruar 2020

"Hurraa! Gavercat nr.13 MANNY leidis ka kodu!"

Pooled ehk nüüd saan isegi öelda, et üle poolte provva Katrin Gaveri kassikarjast, kes Loomapäästegrupi hoole alla sattus, on õnnelikult oma uutes kodudes. Kriitlisest joonest aitas meid üle Manny, kes asetses minu "gavercattide" nimekirjas kolmeteiskümnendal kohal. 

Tegelikult on tänane postitus üksjagu hiljaks jäänud, sest Manny on uues kodus juba mõnda aega. Vabandan, aga ei jõua ega taha ka kogu aeg arvutis passida ning muudkui loomalugusid treida. Igatahes saab see viga nüüd parandatud ja patt heastatud. 

Ajutise hoiukodu leidis Manny Aravetelt Christina Simsoni katuse alt. Naine ise iseloomustas kiisut just niimoodi:



"Manny oli meie juures hoiukodus kuu aega. Juba esimesel päeval tundis ta ennast hästi ja mugavalt ning uudistas kõik kohad läbi. Küsis paisid ja kutsus mängima. Puges mõnikord kaissugi. 

Manny ei lasknud ennast häirida isegi meie aktivistidest koertel, kuigi vahepeal tundusid nad tema jaoks natuke hirmsad ja äärmiselt tüütud. Olgugi, et Manny oli jube eeskujulik ja ideaalne kassipoiss, lõi hiljem ka tema krutskeid täis pool välja. Talle nimelt meeldis väga varvastega mängida, mis öösiti teki alt paistsid - see mängulust oli lõbus, aga veidike tüütu. 

Samuti üritas ta iga hinna eest puurist hiiri kätte saada, mis muidugi ei õnnestunud. Igal juhul sai Manny uus pere endale super sõbraliku ja armsa lemmiku ning Manny endale armastava ja hea pere. Nende omavahelisest sobivusest oli kohe aru saada."

Hip-hip-hurraa! Neliteist Katrin Gaveri käest päästetud kiisut on uutes kodudes ja nende pärast enam muretsema ei pea. Kolmteist aga ootavad endiselt ja sestap hakkab Loomapäästegrupp neid ka aktiivsemalt lähiajal pakkuma. Tänan kõiki meie gängi toetajaid ja Christina Simsoni peret, kes taolised loomade päästmised võimalikuks teevad!