19 november 2019

AITÄH! UUS KODU LEITUD! "Jõuluks uude koju - Bosse"

Murekiri:

"Oleme abikaasaga pensionärid ja maal asuv majapidamine jäi meile kahele liiga suureks ja käis väga üle jõu. Seoses maja müügiga ja kolimisega korterisse ning osaliselt ka välismaale, oleme sunnitud ära andma oma lemmiku, sest uutel omanikel on juba koer.

Oleme otsinud uut omanikku ja isegi leidsime ühe, aga lõpuks ta siiski loobus. Süda on väga kurb, aga meil ei ole valikut.

Bosse sai 17. novembril kuue aastaseks ja on kiibistatud. Ta on elanud lahtiselt oma piiratud aias, sest tänu tihedale karvkattele ei taha ta üldse olla kaua toas. Bosse lemmikkoht ongi tegelikult lumehanges lageda taeva all ja tuppa või kuuti ei saa teda ühegi nipiga.


Bosse on sõnakuulelik, heasüdamlik ja oma peret väga hoidev Kahjuks võtab ta valvuriametit liiga tõsiselt ning aeda tunginud võõra kassi ja rebase murdis igatahes maha. Ilmselt ei sobi ta ka väikeste lastega perele, sest mänguhoos muutub Bosse ülemeelikuks ja oma suurusega peale hüpates võib teha pisikestele kogemata haiget.

Oleksime õnnelikud kui leiaksime talle uue armastava kodu, kuid kindlasti ei anna teda ketikoeraks! Kaasa saaksime anda koerakuudi ja pooleteist kuu toiduvaru."
Proovime siis ka Bosse enne Suurt Jõulu koju aidata. Kui sulle Bosse meeldib ja soovid talle kodu pakkuda, siis võid kirjutada: help@animalrescue.ee