24 november 2019

"Eesti vajab hoopis Plaani G!"

Vaatsin AK-d ja ei saa kuidagi nõustuda ministri jutuga, et Eesti vajab plaan B-d, juhuks kui venkud jälle kallale tulevad. Eesti vajab tegelikult "Plaani G".

"Milline Plaan G veel?", käratab kindlasti peaminister mõnes homses lendlehes. Ja-jah, lugesite õieti. Ajalehti meil enam pole ja nüüd ilmuvad vaid eri parteide, huvigruppide või mõjukate üksikisikute huve kaitsvad lendlehed, mida loomulikult ei pea lugema ega tellima.

Kohe selgitan "Plaan G" tagamaid. Vaieldamatu sõjandusspetsi ja strateegia geeniusena olen vaaginud ülipõhjalikult plaane A, B, C, D, E, F ning need tõesti ei tööta. Alles "Plaan G" korral on tillukesel Eestil võimalus idanaabrile vastu saada.



Sellele peab eelnema muidugi ulatuslik eeltöö vaenlase juures ning meie sadade spioonide missiooniks järgmisel kümnel aastal on algatada Venemaal massiline rahvaliikumine, mille lõpptulemusena tekib ka seal valdavalt naistest koosnev sõjavägi.

Ja siis las aga tulla meite kallale. Meie günekoloogia-eriväeosa "Vigurvänt" noored võtavad seksuaalselt aktiivsemad ja temperamentsemad venelannad piiril vastu. Leiavad kogenult G-punkti üles ja pärast väikest "mõnusat nahistamist" ei hakka enam keegi sõdima. Fakt!

Siis tuleb juba "družba narodov" ja iive tõuseb nii siin kui sealpool piiri, sest paljud slaavi amatsoonid jäävad ka meile elama. Läbi selle lõpetame ka valge rassi väljasuremise probleemi. Mis põhiline, siis see ei maksa meile peaaegu midagi! Võib-olla poisse tuleb üksjagu vaid paremini toitma hakata.

Hurraa! Ahh, ärge nüüd hakake kiitma! Kindlasti arvab mõni, et lihtsam oleks meil endil naisarmee valmis saada. Tõsi, aga nad ei peaks sellele meestemassile vastu, mis üle piiri siia saabuks, olgu nad nii pühendunud ja patriootlikud kui tahes.

"Naised armeesse! Naised on paremad sõdurid kui mehed! Meeste koht on köögis!"


Olge head ja aidake pealkirju välja mõelda. Hakkan juba homme vene meediat pommitama ja sealset rahvast ette valmistama. Aitäh!