20 november 2019

"Aitäh Jane Nõmmik ja Goodpoint Chemicals!"

 Teinekord juhtub nii, et võitled, mida sa võitled, aga lõpuks oled ikka sunnitud alla vanduma ja oma kallile sõbrale viimase pai tegema. Ka Jane Nõmmik võitles oma koera eest ja käis isegi Venemaal ravimas, kuid saatus oli vaatamata sellele karm.

Taolistest loomadest jääb pahatihti ravimeid üle ja nii Jane minuga ühendust võttiski:

"Tere Heiki, Kirjutan selleks, et anda veidi ära ravimeid koertele. Ise ma kellelegi pakkuda kahjuks või ehk isegi õnneks ei oska kuid siiski tahaks, et keegi võiks neist kasu saada."

Nii me tutvus pihta hakkas ja arstimitele järele sõites selgus, et Jane töötab firmas, mis müüb kodumaiseid hügieeni-, puhastus-, ja desinfektsioonivahendeid.

Ohh sa vana raip, kus mu silmad lõid särama, sest kuigi muidu olen üsna ladna tüüp, siis päästekaubikute puhastamist ja desotamist nõuan ma päris karmilt. Sestap meil seda keemiat kulub ikka meeletult.

Lõpliku põntsu desovahendite varule pani "pisike kirp" ehk Nõps, kes olid neid va kirpa ninaotsast saba kõikse tagumise servani täis. Valasin nii auto, korteri, riided kui voodi desovahendiga üle ning pesumasin üürgas kaks päeva jutti ....

"Kus häda kõige suurem, seal abi kõige läheb", ütleb vanasõna ja just nii läkski kui Jane koos kaaslasega hakkas vajalikku manti autosse tooma.

"Võta need ka! Teil kulub ära ja hoidke masinad ikka bakteritevabad, et teise loomi mitte nakatada!"

Seda me teeme! Suured tänud Jane ja "Goodpoint Chemicals!" See oli nagu rusikas silmaauku praegast!

PS! Olgu veel mainitud, et Nõpsi "enne ja pärast" tulemuse saavutamiseks me antud tooteid ei kasutanud. Tema puhul oli ikka vaja nitrolahustit, uraani-plutooniumi segu ning koerasõbralikku leegiheitjat. Igaks juhuks mainin enne kui keegi äkitselt kahtlustama ja pragama kukub, et vaest koerakest piirituses leotasime .....