07 märts 2019

Ülestunnistus ilma kahetsuseta!"

Käesolevaga, mina Heiki Valner, Loomapäästegängi ninamees, tunnistan ausalt üles, aga pean tõdema, et absoluutselt ei kahetse alljärgnevaid veterinaarseid tegevusi, mida sooritame meie patsientide tervisliku seisundi parandamist silmas pidades:

1. Teeme vereülekandeid, mis oluliselt parandavad meie patsientide sooritusvõimet ega lase neil ära surra.

2. Manustame oma kundedele vitamiine ja teisi toniseerivaid aineid, mis oluliselt parandavad nende tervislikku seisundit ja sooritusvõimet.

3.Manustame oma patsientidele narkootilisi aineid ja muid medikamente, mis oluliselt vähendavad nende valutunnetust ja suurendavad elutahet ning sooritusvõimet.


Ei kahetse! Kohe üldse ei kahetse! Tänan südamest kõiki kaasosalisi, kes seda kuritegelikku tegevust rahastavad! Ilma teieta ei suudaks me aidata ühtki looma ega lindu.

Abi kulub praegu väga ära, sest hunnikus arveid on maksmata ning ühe kiisu operatsiooni ei saa lihtsalt raha puudusel ette võtta. Vältimaks seda, kurjad loomaarstid hakkavad meie siseorganeid võlakatteks sisse nõudma, nähke palun see vaev ja tehke sedapuhku pangaülekanne - see jõuab lihtsalt kohe pärale ja me ei pea järgmist kuud ootama. Suur-suur aitäh!

Loomapäästegrupp MTÜ
EE437700771003183318
900 23 23 (10.-)