18 märts 2019

"Kiire lahendus Salliva Eesti saavutamiseks"

100 000 rahvuslast pole inimesed - tapame ära!

100 000 venelast pole inimesed - tapame ära!

Käputäiel isamaalastel on mõningad inimlikud jooned ning seetõttu neid me ära ei tapa. Kinni paneme aga küll ja sotsialistlike traditsioone järgides peaks 25 + 5 neist sallivamad tegelased tegema üsna kerge vaevaga.

Ei midagi uut ja seda on Maarjamaal ennegi tehtud. Sestap teen ettepaneku siseministrile Kaitseliidu relvalaod kaheks nädalaks rahvale avada.

Kaasaegses Eestis pole kohta vihale. Ainult sallivus ja armastus saavad siin ruulida kui popilt väljenduda. Relvile sõbrad ja üheskoos üle laipade "Salliva Eesti" poole!

Paraku peate te mind ka maha nottima, sest mulle meeldivad venelased. Mulle meeldib vene keel ja vene luule, naistest rääkimata. Omal aal oli millimeeter puudu, et oleks ühe isegi ära kosinud. Mulle meeldivad ka eestlased ning andku Tammsaare ja Lutsu põlastajad see patt mulle andeks. Süüdi! Süüdi koos ihu ja karvadega!

Ma olen alati olnud mitte ainult (hävitamiseks mõeldud) eluslooduse ja loomade, aga nõrgemate poolt üldse. Teises klassis kolgiti üht poissi. Roland nimeks. Ei meeldinud ta mullegi, aga see tampine viskas lõpuks üle. Hakkasin kaitsma ja seejärel sai ka minust peksukott kuniks ramm võimaldas "õigematest õigematele" vastu hakata. Siis oli kisa taevani ja ema jooksis dire kabineti vahet nagu Duracelli jänku.

EKRE'ga tundub sama lugu olevat, sest nad ei soostu Koidulat, eesti keelt ja eesti meelt endale per**e toppima. Kõik annavad neile selle eest piki pead, alustades veriste sotsialistlike ideaalide eest võidelnud tüüpide järgijatest kuni endiste kommude järglasteni välja.

Tõenäolise "sadomassohistina" peaks vast nüüd valjema häälega neid hoopis kaitsma hakkama. Lihtsalt üle viskab kui saja tuhande inimese arvamusele sülitatakse ning neid koheldakse nagu viimast rämpsu.

Kaasaegses Eestis pole kohta vihale. Ainult sallivus ja armastus saavad siin ruulida kui popilt väljenduda. Relvile sõbrad ja üheskoos üle laipade "Salliva Eesti" poole!

Olgu muld mittesallivale ja viha õhutavale rahvuslikule vähemusele ning venelastele kerge!