03 märts 2019

"Kindel! Rohelised võitsid valimised!"

Kuigi Reformierakond tuunib USA soosimisel e-hääli ja Keskerakond Venemaa abiga valimissedeleid, siis minuni jõudnud valimistulemuste järgi on Erakond Eestimaa Roheliste eduseis juba praegu nii vägev, et ausa tegutsemise korral seda ületada pole võimalik.

Mõistagi sätivad "suured parteid" asja ära. Ka Ansipit nägin bensujaamas ja sedapuhku oli tal lausa viis ämma toodud kilekotti kaasas. Ma sisse ei piilunud, aga küllap seal raha ikka oli ....

"Tule õhtul pittu!", kutsus endine rohepealik Sass. "Liviko ja Rakvere lihakombinaat saatsid veomassinaga sponsornänni. Kirss saadab missid strippama. Tule mees kohale!"

Ei tule ja hoian parem oma vanurkoera käppa. Tervis on tal pärast viimast jukerdamist juba enam-vähem, aga silm sedapuhku õigeks enam ei läinudki. Jäigi halliks, aga pole hullu - teine ju töötab ja kui ka see otsad annab, siis olen tal ju veel mina silmade ja kõrvade eest täitsa olemas.

Tänan eestimaalasi roheliste poolt hääletamast. See kõik näitab seda, et te polegi täitsa ogarad vaid hoolite oma lastelastest, loodusest ning kõigi elusolendite tulevikust. Hurraa!

Loomulikult ära ostetud leheneegrid, kibestunud oponentparteide jüngrid ja teised pahad inimesed, näitavad seda hiilgavat võitu ja rahva valikut hoopis teises valguses.

Meid see aga ei koti, sest TEAME, et tegelikult võitsime ju MEIE ning nii kui ka meie tutvume tulevikus ämmadega, kel kottide viisi raha üle jääb, siis paneme asjad ka ametlikult maksma. Aitäh kallid valijad (nutan silmad vees)

Ja nüüd lähen oma vanuriga lõunauinakut tegema. Passib siin teine oma veerand tundi juba oma pimeda silmaga:

"Aitab küll Heiks, kebime põhku ja õhtul kekkad edasi. Võib-olla läheme ikka peole ka ...."