21 veebruar 2019

"Valimisreklaam, mis närvi ei aja"

Valimisreklaamid kutsuvad esile iseenesliku okserefleksi. Ilmselt ka teil. No nii kuradi ilusad ja tublid on kõik! Ja veel need lubadused sinna otsa! Väk-väk-väk!

Õnneks saab see jama varsti läbi ja ega see aeg parem olnud kui 99,85 % elanikest käis valimas ja neist omakorda 99.99 kiitis kõik kommunistliku partei otsused heaks. Eakamad inimesed mäletavad küll.

Loomapäästegäng pole end pildile toppinud, vaatamata sellele, et ka meil on taolise materjali tootmiseks võimekus täiesti olemas. Homme ma miskit vist ikka kokku lõikan ka. 

Kas teha kurvameelne või hoopis rokkiv lugu, on praegu veel täiesti lahtine. Elame-näeme. Võibolla hakastan rahvale ei tee üldse, Kõigil nagunii sellest valimisjamast kopp ees juba!
  • Kampaaniale kulunud raha - 0
  • Kohtumised valijatega - 0
  • Valimistele mõeldud minutid - 0
Lubadusi 1 - Seisame teiste liikide eluõiguse eest ja toimetame vigastatud elukad tohtri manu nagu me seda nagunii kogu aeg oleme teinud.

Keda peaksid Nõmme ja Mustamäe loomasõbrad valima kui nad ka loomadele helgemat tulevikku soovivad?

Loomulikult Loomapäästegängi Harjumaa piirkonnajuhti Karin Põldoja, sest loevad teod, mitte sõnad ja see naine on igasugu elukate heaks oi-oi kui palju teinud.

Karini leiate üles Eestimaa Roheliste nimekirjast, kus talle sihuke nummer nagu 384 külge poogiti.

Ja nüüd vaadake sellist videot, mis närvi ei aja - ei ühtki numbrit ega loosungit! Ei ühtki lubadust ega kiidulaulu. Ei kellegi maha tegemist vaid inimene, tema sõber koer ja puhas loodus.