11 veebruar 2019

"Sitt, peremees! Väga sitt peremees!"

"Miks te oma koera tagant ei korista?", lendas üks väge täis Koplis elav vene mammi linnakodanikule selga. "Vaadake ise milline Stromka välja näeb! Just teiesugused hoolimatud inimesed on selles sitaväljas süüdi!"

65-aastane tädike töötas enne väidetavalt kohtus ja on agar sõnavõtja kõikjal, kus midagi talle ette jääb. Bojevaja baba! Tema kriitikaga koeraomanike aadressil võib täielikult nõustuda, aga siin on üks suur "AGA".


Ja nimelt see, et tädike ise ei korista eales oma peni järelt. Oleme siin väga tihti trehvanud, koos koeri jalutanud ning juttugi puhunud. Küll ta lükkab junni kinganinaga lumme ja katab pealt kinni, küll lööb käega, et haljasala keskelt ei peagi koristama kuna seal ei käi keegi.

Põhivabandus on see, et kotike jäi koju. Reedel kui ta jälle ühe kallal parastama hakkas, ei pidanud mu närv enam vastu:

"Mida sa kurat vingud ja näpuga näitad kui ise mitte kunagi ei korista! Kuradi kohtunik hujevo!"

Ohh sa vana raisk, kus passis, kissitas ja sõprus oligi läbi. Täna hommikul tuli vastu ja kui pilgud tapaksid, siis oleksin juba oma 10 korda surnud! Nüüd olin juba mina oma koertele sitt peremees! Just nii ta ütles. Ju siis olen ......