19 veebruar 2019

„Minge Deizyle külla!“

Tallinnas, Tondi uulits 50 avas uksed omanäoline lemmikloomatarvete kirbuturg. Samas on avatud ka koerahoid ja kui teil tekib olukord, et peate ootamatult kuskile tormama ja lemmikut pole kuskile jätta, siis seal majas võetakse teid suurima häämeelega vastu. 


Kohale andis nime prantsuses buldog Deizy, kes esimese koerana üritab end ametlikult ka tööle vormistada. Teoorias peaks see õnnestuma, sest kui juba klaveri või läpakaga on võimalik tänapäeval abielluda, siis koeratöökoht peaks olema köki-möki. Riigiametites esindab teda loomulikult omanik, aga see oleks ikka tore nali küll kui see peaks läbi minema.

Kaupluses on 35.ruutmeetrine mängutuba koertele, kus on võimalik läbi viia ka väiksemate koeratõugude kokkutulekuid, tähistada lemmiklooma sünnipäeva või lihtsalt tulla ning anda oma koerale tore mängutund või isegi kaks-kolm.



Eestvedajad Signe ja Reili peavad oluliseks heategevust ning mul on hea meel teatada, et kümnete ja kümnete mittetulundusühingute seast, kelle tegevusele soovitakse õlg alla panna, osutusid valituks just Loomapäästegrupp ja Kassiabi.

Nii, et enne kui lähete suures kaubanduskeskuses asuvasse poodi lemmikule vajalikke asju ostma, astuge parem Deizy juurest läbi – saate vajamineva ehk isegi kordades odavamalt ning teete ühtlasi ka head. Olgu mainitud, et sealsamuses poes on müügil ka meie gängi ägedad T-särgid, mida ostes toetate loomade ravi.

Kui teil on kodus aga lemmikloomatarvikuid, mida enam tarvis ei lähe, siis tooge need parem poodi ja annetage heategevuseks. Olgu siinjuures veel lisatud, et Loomapäästegrupile mõeldud annetusi saab viia ka Sõle loomakliinikusse Koplis ja Loomade Kiirabi Kliinikusse Mustamäel.

Tänan lugemast ja olge hoitud! Ja minge siis ikka ka Deizyle külla! Eraldi kniks ja kraaps Signele, Reilile ja loomulikult Deizyle!