24 juuni 2019

"Võit! Chacha elas operatsioonid kenasti üle!"

Täna peab meite rahvas lisaks suisele pööripäevale ka Võidupüha. Vanavanaisad andsid 1919-dal Issanda Aastal sakstele kenakesti molli ja me kõik oleme selle üle väga uhked.

"Sähh teile parunid 700 aastase orjapõlve eest!", hüüti toona.

Küsiks äkki ka Saksamaalt, Venemaalt, Rootsilt, Taanilt või hoopiski kogu Euroopa Liidult esivanemate kannatuste eest kompensatsiooni? Ei tohi ja kannatus kui selline on teiste rahvuste privileeg ning otse loomulikult korvab tänapäeva siidinäppudele antav rahake esivanemate vaeva ja viletsa elujärje! 




Kogu see vanaaja sõjavärk on tänapäeva maailmas muidugist üsna kaheldava väärtusega, sest igasugune rahvuslikkus on taunitav ning vat, et fašismiga võrreldav.
Lisaks oli toonaste meeste surm täiesti mõttetu, sest nende lapselapselastest tänased poliitikud loovutavad higi, vere ja elu hinnaga kättevõidetud maad pugejaliku naeratuse saatel laiali.

Tõenäoliselt teen ümbersündinud liberaal-globalistina 24.veebruaril kogu selle "fašistliku natsikamba" ehk presidendi ja valitsuse kohta, kes Toomapeale sini-must-valget, mitte Ühtse Euroopa või Ühtse Maailma lippu heiskama lähevad, politseile avalduse, aga ärgem rutakem sündmustest ette.


Eks sama mõttetu ole ka loomade ja teiste elukate ravimine ja aitamine. Õnneks või pigem siiski kahjuks see suuremat osa ühis- või inimkonnast ei puuduta ja sellega tegelevad suure massi arust vaid käputäis napakaid.

Ja vat sellele vähemuses olevale käputäiele ma nüüd hõiskangi rõõmusõnumit:

"Võit! Võit! Võit! Chacha elas operatsioonid üle ja algab taastusravi!"

Chacha jäi paar päeva tagasi oma koduhoovis auto alla. Tee viis üle künka ja selle taga Chacha oma päevaund, tagaots tee peal, kere rohu varjus teepervel, magaski. Ikka juhtub ja kutsikatel on komme ju laksust ära väsida ning suvalises kohas "ära kukkuda". 

Nelja ja poole kuune Chacha sai kõvasti viga ning Loomade Kiirabi Kliiniku arst Nikolajs Oborins oli sunnitud tagakäppade luupead maha võtma. Muud varianti polnud, aga koera elu sai päästetud ja lihased korvavad tulevikus selle puudujäägi. Liikuma ta igatahes hakkab. Loomapäästegrupp tasus arve ja perekond maksab selle kokkuleppe kohaselt tagasi.

Lihtne see taastumine ei saa olema, aga Chacha on väge täis ja meie asi on valu ära võtta ning teda uuesti käima õppimise juures aidata. 

Ja seda me teeme, kusjuures vägagi entusiastlikult ja suurima heameelega, sest meie arust väärivad ka teised liigid seda pisikest võitu haiguse, vigastuse või isegi surma üle!

Halastamatud lahingud ja sõda meie teedel ning looduses käib iga jummala päev. Inimloom kimab säravates plekkkirstudes ringi, ümiseb võiduhümni ning tänab taevast, et keegi meid ega me lapsi rataste all laiaks ei lömasta. Ülejäänu on savi!


Jaaniaeg oli raske iseäranis lindudele ning sedapuhku said pihta ka mõned sellised tegelased, kes lausa riikliku kaitse all. Pohhui! Nagunii surevad välja ja parem ongi kui neid metsaraiel ees pole. Progress nazõvajetsa!

Sõda käib ja sõda on kallis. Seda teavad vast kõik. Vähemusinimesed, kes on samuti seda meelt, et ka teised liigid peavad abi saama, saavad meie pisikest sõda toetada. Mina tänan!