21 juuni 2019

"Täpi raisk! Tappa sa mo käest saad!"

Ei õppinud see Täpikene õnnetusest midagi ja nii kui võimalus avaneb, siis aiast üle või läbi minekut teha proovib! Eriti just siis kui mõni koer mööda läheb. Pole midagi parata - noor hing ihkab mängima ja lustima. Täna sai üks kohalik elanik põgenemiskatse ka pildile.


Peremees õppis aga õnnetusest küll ja hoiab oma koeral nagu kotkas saagil silma peal. Täna lasi ta Täpil hoovis vabalt joosta ja kuts kasutas kohe olukorda ära. Pagana kajakas! Lendles aga üle aia ja oligi läinud! Peremees tormas järele nagu tuulispask, viskas koera nagu kartulikoti üle õla ja tõi aga koju tagasi. 


Ärge jamage sõbrad ja olge ikka hoolsamad, sest kahte peavõitu järjest pole keegi veel saanud! Kerge öelda muidugist. Ei teagi mida teha - äkitselt saaks eriloa alusel Nõmmele ehitada kolme meetrise aia? Panna elektripiire? Ilmselt murran tal ise nüüd ühe jalaluu pooleks - püsib vähemalt kodus!

Käed püsti, kes olid veendunud, et selle üliraskelt vigastatud kutsa ravi õnnestub ja ta paari kuu pärast juba muretult ringi lippab? Minu käed jäävad küll taskusse.