19 veebruar 2019

"Loomasõber Ande Arula koer tapeti!"

Läks aega, mis läks, aga politsei jõudis siiski Ande Baikov'ii juurde. Palju sest tolku, on muidugi omaette küsimus? Mis siis juhtus? Pakun välja võimalikud variandid, millega "eksperdid" välja tulevad:

*Tegu oli salakütiga
*Kui tegu oli jahimehega, siis koer kindlasti ründas
*Aeti taas hundiga segi
*Ande ise tegi kõike!
*Koer leidis kuuli, hakkas seda närima ja see plahvatas


Elame-näeme! Veider loogika - mingid püssidega mölakad kehtestavad metsas omi seadusi ja tegelevad koerte suhtes omakohtuga ning kõik ongi õige või?


Mnjah, sama loogika kohaselt peaks Koljale ja Vanjale hellama, nad said just vanglast välja ja igatsevad "koju" tagasi. Las müravad natuke. Kaua sa ikka kannatad parastajate naeru ja tapetud koerte omanike pisaraid?

Kurb Ande jagas oma muret eile õhtul Facebookis:

"SINA, KES SA LASID TÄNA HALASTAMATULT JA TAHTLIKULT MAHA MEIE KOERA MÕMMI , KES OLI HEADUSE KEHASTUS, KES OLI NII NII PALJUDE LEMMIK! SINA ARVAD, ET KÕIK NII JÄÄBKI? ME TEEME KÕIK, ET SIND PALJASTADA!"


Talle vastas üks Viljandimaa suuremaid argpükse ja mölalõugasid Tarmo Tähemaa. Kahjuks on taoline mõtteviis üsna levinud, kuigi Tarmost targemad inimesed seda avalikult ei kuuluta:







Kui pollarid Ande pikalt saadavad ja uurima ei hakka, siis ongi laias laastus nagu kõik! Jeeee ja valige aga ikka kõiki praegu pildil olevaid parteisid, sest nemad on ju otseselt selle sita kokku keeranud!

Oi ma olen tige raisk!