24 veebruar 2019

"Doonorkass Musta tuli Pärnile appi!"

Kass Musta, oli nõus liigikaalasele verd loovutama. Tegelikult andis nõusoleku küll tema perenaine Elis Randma, kes asub praegu väga mujal, aga internet teeb taolised heateod ka kauge maa tagant võimalikuks.

Mustale autosõit ei meeldinud ja ta andis sellest ka valjuhäälselt teada. Kliinikus rahunes aga maha ja umbes paari tunni pärast saan talle järele minna ning koju viia.

Pärnamäe kiisu on aga pealtnäha elus, mis elus kui kinni seotud käpad välja arvata. Ka pilt sisemusest ei vihja ühelegi vigastusele või anomaaliale kuid ometigi on uriinis verd. Ka vereproovi numbrite kohaselt on vapper kiisu suremas. Tehke või tina, aga silmaga seda tõesti ei näe.



Me oleme ikka sellises seisus loomi tegelasi elule tagasi toonud, et ise ka ei usu - no sisuliselt lükka labidaga kokku ja topi sisikond käega keresse tagasi ning Pärnit nendega juba ei võrdle. Nagu välja tuleb, siis on tema seis aga palju nutusem. Imelik-imelik on see elu ja saatus.

Võitleme aga Pärni eest edasi ja toetame igati tema ellujäämist täpselt sinnamaani, kuhu inimvõimed ulatuvad. Kui saame näitajad taas paika, siis on teda paar oppi ootamas - ühte jalga päästa ei anna ning teiselt läheb luupea maha, aga see "pisiasi" ei sega teda kuidagi toarežiimil elamast.

Pöidlad pihku ja loodame parimat! Kuu lõpus pole erilist mõtet annetusi paluda, aga mure ajab härja kaevu ja kassi operatsioonlauale ning valikut lihtsalt pole. Äkii teeme siis ühe erilise kingi vabariigi aastapäevaks ja kingime sellele imelisele ja sõbralikule kassikesele elu!

Loomapäästegrupp MTÜ
EE437700771003183318 (LHV)


Pärni ravi saad toetada ka meie annetustelefonile helistades:

900 23 23 (10.-)

Loomapäästegrupp tänab kõiki häid inimesi ja eriti Musta omanikke Elis Randmad ja Adamit. Rebeka Meister oli samuti valmis oma kiisuga appi tulema ja tänud talle selle abivalmiduse eest. Annetajatele mõistagi ka kniks ja kraaps ja elupäästja Mustat tänan ma mõne aja pärast juba personaalselt.