20 detsember 2018

"Võimalik vaid Eestimaal! Kirjuta end sisse kelle juurde tahad?"

Kuigi alul väideti, et sissekirjutus ei hakka omama vähimatki tähtsust Eesti riigis, siis tegelikkus on teine ja kui sul kindlat elukohta pole, siis juhilube ei saa. Varsti ilmselt ka lasteaia ja koolikohti mitte kui mõni segaduses kodanik peaks siia tulevasse võõrusuliste riiki üleüldse veel lapsi julgeda teha.

Omavalitsuse ametimehed jooksevad praegu jalad rakku, et enne aastalõppu kõik nö "õhus rippuvad" kodanikud paika saada.


Inimesed ei pea aga muretsema, sest järgmisest aastast on täiesti seaduslik kirjutada end sisse just selle inimese juurde, kes rohkem meeldib. Omaniku nõusolekut pole vaja! Tundub uskumatu, aga väidetavalt on see juriidiline jaburdus täiesti tõsi, mis tõsi ja nii mulle just vallavalitsusest seletati.

Mõnedel tagurlikel elementidel tekib kohe muidugi vaenulik küsimus, et milleks siis "Püha kodu ja eramaa", kuhu võõrasetel asja pole?

Tõesti, sest ühtäkki võite kinnistusraamatust leida ju väljavõtte, et teie majakeses elab veel üks Süüriast pärit suguvõsa ja trobikond Kopli karme ülemparme?

Kelle juurde sina ennast sisse kirjutad? Mina valin praegu Jüri Ratase ja Hannes Tamjärve villade vahel. Hea vaatega kenad kohad mõlemad, aga küll ma uueks aastaks selle juba ka välja mõtlen. Võite muidugi ka teiste jõukate inimeste kantse pakkuda ning ma tahaksin näha, milline võim mind sealt minema toimetab kui sisse kolin?

Braavo valitsus ja kodutute probleem on lahendatud! Jäävad veel vaesed, aga ka nemad võiksid ju tulevikus koos kõigi tulenevate õigustega kirjutada endid edukate firmade juhatuse liikmeteks. Ise valin laksust kohe Eesti Energia juhatuse esimehe koha.

Kurat küll! Jõulud on ikka tõesti andmise-saamise ja rõõmustamise imeline püha!