04 detsember 2018

"Loomapäästegängi ainulaadsete t-särkide heategevuslik müük on alanud!"

Mõttetust nännist on kõrini ning otsid praktilist ja ainulaadset jõulukinki, mis saajat ka tegelikult rõõmustaks? Äkki sobib selleks Loomapäästegrupi T-särk, mida soetades teed ka head ehk toetad vigastatud loomade ravi?

Olen ikka rääkinud, et empaatiavõimelised inimesed, maailmaparandajad, loodus- ja loomakaitsjad on ühed parajad altruistid, boheemlased, majanduslikus mõttes pohhuistid ja tainapead ning ühed igati viletsad ärimehed. Minu kohta käib see vähemalt küll täiega ja täna ühtäkki meenus, et üks väga oluline asi on senini tegemata.



„Kuradi-kurat! Särgid on ammuilma valmis, aga kuulutust pole taibanud teha! Kuradi, kurat!“



Loll! Täitsa loll ja pole mul enda vabanduseks miskit muud öelda kui vahepeal olin veidi liimist lahti. Iga loomapäästja ja – kaitsja argipäev, sest tagasilööke seesugust hobi harrastades ikka tuleb, sest mõned kunded koolevad lihtsalt käte vahel ära ja pole vähimatki vahet palju sa pingutad ja üritad .....

Kogu see särgimajandus on läinud üsna vaevaliselt, sest esmased katsetused näitasid, et nii head kvaliteeti nagu tahaksime pole lihtsalt võimalik trükkida. Lõpuks Fifaa spetsid siiski lahendasid probleemid ja särke hakkas pressi alt tulema nagu Vändrast saelaudu. Siin kohal paneme siiski pidurit ja kogust suureks ei aja! Igat mudelit trükitakse vaid 99 eksemplari ja kes hiljaks jääb, see ilma jääb ning peab juba järgmise pildiga riideeset ootama.

Algselt oli plaanis, et müüme särke oma kodulehe kaudu. Siis mõtlesime ringi, sest see nõuab ju taas ümbertegemisi ja rahakest muidugist ka. Kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem ning appi tõttas meile „Koeratoit.com" e-pood, kus kõik lahendused äri ajamiseks kenakesti olemas. Olgu veel mainitud, et loomasõbrast omanik Helin Lest võtab kogu asjaajamise puhta muidu enda kukile ja ei taha me käest punast krossigi.

„Ole sa tänatud hää inime, sest ilma Sinu abita oleksime üsna jännis olnud!“



Kodulehe animalrescue.ee kaudu tellimise teeb ka võimalikuks ning seal saate ka teistsugustes värvides särke tellida, aga sellega läheb veel natuke aega. Tõenäliselt saab neid tulevikus ka mõnest loomakliinikust ja poest ostma hakata, aga täna ja praegu on see võimalik vaid koeratoit.com veebikeskonna kaudu.

Tegijatel ikka juhutub äpardusi ka ning kolimistuhinas Omniva suutis kõik naistesärgid ära kaotada. Kuuldavasti kutsusid nad aga inglaste Scotland yardist ja Interpolist uurijad kohale ning loodetavasti suudavad nood kauba kibekiirelt homse päeva jooksul üles leida.

Esimesena pakungi välja kiisupildiga särgi, mis on kergelt taljesse lõigatud ja spetsiaalselt naistele kujundatud. Kõikidele mudelitele kehtivad järgmised tingimused:

• 100% puuvill
• Siiditrükk, DTG trükk
• Hind: 25.- eurot, millest 50% katab särkide tootmisega seotud kulud. Ülejäänud osa kasutab Loomapäästegrupp MTÜ loomade ja lindudega seotud raviarvete tasumiseks ning organisatsiooni jooksvate kulude katteks.


Loomapäästegrupp tänab:

Katrin Mürk - PR Disain, perrepro.ee
Anželika Adamson - Fifaa, fifaa.ee
Helin Lest - koeratoit.com


Aitäh hoolimast ja toetamast!
Rahu hinge ja mõnusat ostlemist!

https://koeratoit.com/kingitusek…/2981-t-saerk-naistele.html