03 detsember 2018

"Õhulosside ostjad aitavad loomi palju rohkem kui lobamokad!"

Unistamine pole keelatud ja jõulude eel unistamine ning imelugudesse uskumine on lausa kohustuslik.

Tänavused jõulud tulevad aga veel erilisemad, sest kevadised valimised on lubaduste- ja imelugudekraanid ka poliitikutel lahti keeranud.

"Kallis rahvas! Lubame pühalikult, et eestlaste sugu kestab veel meie valitsemise ajal 1000 põlve jne bla-bla-bla! Kohe saame kõige rikkamaks rahvaks maamuna peal! Lubame, et peale meie võitu paistab alati päike! Valige meid!"
Halloo! Seda jama ei usu nad ise ilmselt ka, aga pean omaks pühaks kohuseks meelde tuletada, et eelkõige väikeste poiste tillist tõmbamine ja tüdrukutirtsude lüpsmine on seadusega rangelt keelatud!

Õhulosside loomine, aga ka ostmine on täiesti lubatud ja mis saaks olla veel mõnusam kui pilvepiiril tuhandetoalises imeilusas lossis ainult suhkruvatti limpsida ja kõikidele maailma loomadele pai teha! Eks ole?

Sestap ostke ikka õhulosse ja tehke loomadele head! Vähemalt palju konkreetsem asi võrreldes mingi sisutühja poliitjamaga!

Kangadžungli rahvas pole kitsi ja annab kogu müügitulu Loomapäästegrupile. Eks ikka selleks meie hoolealused terveks saaksid ja jõulude eel täis kõhtudega päriskoju jõuaksid.

Aitäh ho-ho-hoolimast!

NB! Jõuluvana lubas igale loo jagajale kõige puhtamast õhust valmistatud miljon eurot kinkida!