07 detsember 2018

"Miks Rootsis helkurveste enam pole?"

Päkapikud, päkapikud, päkapikud juba käivad .....

Päkapikud käivad ringi ja külastavad õite tihti ka Loomapäästegängi madalat tarekest. Sedapuhku tõi Rootsimaalt hunnikus helkurveste Maive Mikk ja olgu mainitud, et antud toode on sealmail juba defitsiit, sest Maive on kõik poed tühjaks ostnud. Eile ta tahtis lausa jõuga ühte veel liikluspollarilt ää võtta, aga pärast kongis veedetud ööd sai isegi aru, et pingutas veidi üle.



Milleks meile nii palju veste vaja on? Aga sellepärast, et noorte gängiliikmetega tuleb samamoodi nööri otsas mööda linna liikuda nagu lasteaia lastegagi ning nii me siis kõnnimegi ja loomade päästmisega seotud tarkuseteri omandame

Nüüd tahate kindlasti teada, et miks mul kommipaber kõrvas on? Kohe seletan. Enne pildi tegemist sai just söömas käidud ning kuna ma ei jõudnud kõike nahka pista, siis vaese mehena sokutasin ühte taskusse kartulid ja viinerikaste ning teise salati, leivaviilud ja piima.

Ma ei saa ju prahti toidu sisse panna! Eks ole?

Tänud ho-ho-ho-hoolimast Maive, PR Disaini rahvas ja kõik teised hääd inimesed ka! Aidake ja toetage ikka neid, kes ise sellega väga hästi hakkama ei saa ehk lapsi, vanainimesi, invaliide ning muidugist ärge unustage loomi-linde ka ära!