09 detsember 2018

"Jõulu nina- ja kõrvatupsukesed nüüd müügis!"

Pime. Kaamos. Jube aeg. Nii räägitakse ja paaril eelmisel aastal tundsin seda deprekat üsna teravalt isegi. Sel aastal enam mitte ja ei saa kohe üldse aru, mis pagana "pimedast ajast ja masendusest" kogu aeg räägitakse?

Kõik on kahe kõrva vahel kinni ja kui laias laastus on eluke rööpais, siis pole ka hämaramal jahedal perioodil miskit halba. Otse vastupidi - voodirõõmudeks seda rohkem aega ju jääb .....



Depressioonis ja masendunud inimesi on aga Eestis palju. Kohe nii palju, et xanaxi taolised tabletid ja antidepressandid on muutunud mõnusaks toidulisandiks, mitte enam ravimiteks, väga paljudele inimestele.

Nende inimeste eluke pole tore, sest rõõmu seal pole ning ainuke leevendus saadakse kas alkoholist, rahustitest või kogenenumad laksavad mõlemaid korraga. Tegelikult mõjub see otse vastupidiselt ning oma eksi näite varal tean üsna täpselt, millest räägin.

Kuna jõulud on eelkõige kaubanduslik püha, siis kasutangi juhust ning üritan sellele masendunute ja elus pettunute armeele üht-teist vajalikku maha parseldada.


"Oled elus pettunud ja kõik ajavad sind närvi! Sa väldid seltskonda ja kauplusi, sest ei taha näha kuidas valehabemega vanamees lapsi sülle tõstab ja neid piinab? Naervad ja õnnelikud inimesed tekitavad aga sellsit viha, et tunned vastupandumatut soovi nad ää kägistada?

Osta jõuluprillid soodushinnaga! Need ei paista läbi ja kogu see vastik vaatepilt jääb sul nägemata. Tellimine nagu ikka - läbi loomapäästegrupi annetustelefoni 900 23 23 ja püüdke veel väita, et me inimloomadest ei hooli!" (Pilt 1)


Kauplustes kostev tilu-lilu-muusika ajab hulluks ja viib su endast täiesti välja?

Ka selle vastu on mul rohi täiesti olemas ja läbi numbri 900 23 23 saate tellida spetsiaalsed müra summutavad jõulukõrvatupsukesed. (Pilt 2)

NB! Jõulukõrvatupsikesed on varustatud paelakestega, mille otsa võite riputada vahvaid asju! 



Jõulukõrvatupsukesi saab kasutada ka ninna toppides kui teile glögi ja piparkoogi jõululõhnad negatiivselt mõjuvad. Toredad paelakesed saate nina all kikilipsuna ka sõlme siduda. Tore-tore kingiidee!

Vali kiiresti 900 23 23, sest kogus on piiratud!

Ja nüüd Suur Jõuluviktoriin! Küsime miks algselt jõulukõrva- ja ninatupsukestena leiutatud kuid hiljem hoopis ühel teisel kasutusalal masskasutamist leidnud tootel on paelakesed? Vihjena võin öelda, et tegemist on loomakaitsjate suure töövõiduga.

Õieti vastas 82 aastane Leida Raasikult ja loomakaitsjate nõudmisel paigaldati paelakesed tõesti selleks, et kubemetäid saaksid benjihüppeid teha.

Auhinnaks on proua Leidale kolm järjestikulist kõnet annetustellimisnumbrile 900 23 23, millele tavaolukorras on teatavasti helistamine piiratud.

Alates järgmisest nädalast saab antud erakorraliselt häid tooted osta ka suuremate kaubanduskeskuste sissepääsude juures. Kõik ikka selleks, et inimesi hoida ja aidata.

Mina tänan ja head 2. adventi! Jõulurahu ja jõulunina-. ja kõrvatupsukesi ikka ka! Ja nüüd kordame numbri üle: 900 23 23