11 oktoober 2018

"Loomapäästegrupi kampaania klipp nüüd ka ühistranspordis!"

Kampaania algus oli ülivägev, aga nüüd hakkab asi väheke soiku jääma. Sestap tuleb hoogu juurde anda ja ilmarahvale püha üritust ikka meelde tuletada.

Maailmas on kahte sorti inimesi - ühed kuuluvad heade inimeste nimekirja, teised aga südametute lurjuste omasse. Kummasse sina kuulud?

Väheke provokatiivne küsimus,aga ülla eesmärgi nimel võib ju ka natuke vinti üle keerata. Eks ole? Küsiti minult, et palju ma pakun, et helistajaid kokku tuleb?

Vastasin, et Eestis elab ca 1,3 miljonit inimest ja äkki 1000 neist viitsivad ja raatsivad selle õnnetu kõne ära teha. 10 000 oleks muidugist veel parem ja siis saaks jupp aega südamerahuga neid loomi ja linde kliinikutesse tarida, aga vaevalt see täitub. Unistada ju ikka võib ja peabki!

Taoline reklaam ühistranspordis just blingib ja ära noki nina kui Sa punktist A punkti B bussiga sõidad - pole viisakas ja inimesed vaatavad ning näitavad näpuga. 

Näpi parem telefoni 900 23 23 ja kõik näevad, et tegemist ühe ilmatuma hää kodanikuga, kel süda tuksub õige koha pääl. Mina tänan!