31 oktoober 2018

Kaadri taga: "Hülgamise" ohver Taadu-Aadu vajas korralikku lohutust!"

"Mehed on nagu lapsed!", räägitakse.

Tegelikult käib see ka vanainimeste ja eakate koerte kohta. Taadu-Aadu olen ma küll täiega tuksi keeranud ning mida päev edasi, seda hullemaks läheb - nii kui silmapiirilt või kodust kaon, on kisa taveani!

"Appi! Appi! Kus Heiks on? Kurat! See on ju vanurkoera väärkohtlemine! Appi!"




Tore ja nõme üheaegselt. Jutt on siis Loomapäästegängi viimasest teavitusklipist, kus püüdsime puust ja punaselt loomahülgamist etendada ning tõime ka lapse mängu. Lugu on kenasti ka meie kodulehel ja Youtubes üleval. Tundub, et saime hakkama küll, sest lugu rokib täiega ja elab veebiavarustes juba oma elu ning tekitab arutelusid.

Kandvates osades olid Katsi poeg Karl ja Taadu-Aadu, keda siis südametu mukitud bitch metsa jättis. Ma ise varjusin lähedale põõsa taha, aga sellest piisas, et Aadu juba närvi läks ning pilguga meeleheitlikult otsima hakkas.

Karl-poiss oli väga tubli ja kandis nii kurvapoolse kui lõbusa autosõidu rolli kenasti välja. Klippi läksid siiski need mõtlikumad kaadrid.

Katrin Lehtveer etendas iseennast, sest "murelike kodanike" väitel on ta vähemalt mehi hunnikus puupaljaks teinud ja neid seejärel metsa puu külge seotuna jätnud.
Vahi vanamutti! oleks siis riided vähemalt selga jätnud! Muide, ka see on väga julm käitumisviis, sest alasti õrnade meeste abitusse seisundisse jätmist ei saa samuti kuidagi tolereerida.

Vähe sellest! Enne lahkumist oli ta väidetavalt Lepiku -Atsile ka kuus korda põlvega kubemepiirkonda virutanud! Säh sulle mehevihkajast loomakaitsjat! Ats targa mehena miilitsasse ei läinud, sest nii kaua kui õiguskaitseorganistes domineerivad naissoost uurijad, prokurörid ja kohtunikud, on juba ainuüksi peenise olemasolu süüd raskendav asjaolu ja õigust sealt meestele "emane vs isane-keissides" enamasti loota pole.

Mida ma järgmiseks filmin? Plaanis on nohune laps, ära tüüdanud vinguv naine ja haige vanaisa eutaneerimisele viia, sest nii just pahatihti loomadega tehakse ja tõmban aga uue paralleeli kirujate kiuste.

"Ära siin võrdle midagi inimest ja looma!", pahandavad murelikud kodanikud.

Ühe kodaniku pahandamine looma ja lapse võrdlemise teemal saigi tegelikult hülgamiseklipi motivaatoriks.

"Keri kuradile muretsev kodanik oma inimõigustega ning võrdlen keda, kuidas ning millal tahan! See on juba minu õigus ja sina mulle küll ütlema ei tule!"

Aga tegelikult on selles loos oma tõetera ikka sees ka - mõlemad, nii laps kui loom, on täiskasvanust täielikult sõltuvad ja absoluutselt abitud kui viimane peaks neile kurja soovima ......"