27 oktoober 2018

Assaku Reks: "Vägev! Mu esikäpaga võib naelu seina lüüa!"

Aitab kurvast loomahalast ja tõmbame vähemalt laupäeva hommiku ning seega ka kogu nädalavahetuse käima väheke paremate uudistega. Nagu videost isegi näete, siis Reks on juba nii "mees", et üritab hoiukodus olevale eakamale pärisperemehele elu sisse puhuda ning kutsub teda muudkui mängima.


Reks paraneb ja uus kodu on tal põhimõtteliselt juba olemas. Sain korraliku altkäemaksu ja ta läheb ühele mu tuttavale. Nali! Vähemalt üritasin teha, aga sedavõrd on jutt õige, et tuttava juurde läheb ta küll. Ma nimelt olen seda meelt, et taoliste "väga raskete kundede" eest nagu Reks võiks edaspidi hoolitseda inimene, kes on loomaarsti või vähemalt kliiniku taustaga.

Loomade Kiirabi Kliiniku töötajad on varemgi meie kundedele halastanud ja näikse, et ka Reksuga läheb sama moodi. Omamoodi on see isegi loogiline, sest inimesed ju võitlevad nende elude eest ja ühel hetkel käib mõne töötaja peakolu sees see klõks ära ning ta tahab edaspidi teha kõik selleks, et enam midagi halba selle loomaga juhtuda ei saaks.

Anneli Soolman, kelle juures Reks-poiss taastub kirjutas eile nii:

"Reksul võeti täna fiksaator ära. Valdeko tegi narkoosis röntgeni ja jäi seisuga väga rahule. Nüüd on vaja ainult liikuda ja arvatavasti on oppidega kõik. Esijalg pidi nii tugev olema, et löö või naelu seina!"


Väheke konkreetsem jutt Reksu opereerinud ja imet teinud loomaarst Valdeko Paavelilt:

"Assaku Reis paraneb päris jõudsalt! Eile eemaldasime ka esijalalt välisfiksaatori ja tegime kontrollröntgenid. Paraneb nigu mürin!

Hetkel kiirelt mingit tegevust ei planeeri, kuna kõnnib neljal jalal. Vajaks ehk füsioteraapiat ja massaaži, iseäranis tagajalgadele. Puusaliigese osas otsustame ca ühe kuu möödudes või isegi hiljem sõltuvalt funktsioonist."


Pererahvast võtab ta aga vastu just sellise "hädakisaga." Midagi pole parata, rõõm on lihtsalt nii suur, et ei taha kuidagi koerakese pisikesse kehasse ää mahtuda. loodetavasti mõjub see viimane kinupilt teile samamoodi! Hip-hip hurraaa! Katame lauad!