13 mai 2022

"Loomapäästegrupp käis messil"

Aega on. Palju-palju ja seda antakse kogu aeg juurde. Ilma rahata muide.
 
Sestap ei tasu väga rapsida ja end tööga ära vaevata. Aega ju on. Operatiivsuse meistriklass uudiste edastamises ehk eelmisel nädalavahetusel toimus Lauluväljakul suuremat sorti mess, kus loomapäästegängi Tallinna ja Harjumaa rahvas ennast näitas ja teisi vaatas.

Teised on veel lorumad kui ma ise, sest lubasid oma fotod ja kokkuvõtte üritusest saata. Siiani on vaikus. Põle hullu ja küll nad jõuavad. Kena oleks kui Jõuludeks kätte saaks.


Käisin vaatasin seal isegi ringi, sest uusi liitujaid polnud ju näost-näkku näinudki. Ja mitte ainult uusi, vaid ka kõikide vanade olijatega pole õnne olnud veel trehvata. Üks neist oli rootsimaalt pärit Hendrik, kellest küll kuulnud, aga kokku saanud me seni polnud. Nüüd on see viga parandatud ja törts juttugi sai aetud. Hea jutt oli.


Meie osalemine sai teoks tänu Annely Järvsalule. kes seal vägesid juhtis ja korraldamise oma õblukestele õlgadele võttis. Kutsus meidki ja täitsa ilma rahata. Kniks ja kraaps tüdruk!


Aega on ja nüüd on aeg. Milleks on aeg? Ikka selleks, et nädalavanused pildid ilmarahvale ette näidata. Vabandan, et varem ei jõudnud - jube kiire oli.


Kuidas kiire kui aega on maa ja ilm täis? Ei tea isegi, aga kujundan alles eisukohta. Näikse, et jube kiire oli laisklemise ja metsapuhkusega pihta hakata ja see võttis kogu aja ära.
 
Luban suve peale ennast võimalusel veidi parandada. Seda muidugi siis kuia ega leian. Vahel vaatame taevasse, kas meil on aega veel .....