21 oktoober 2021

"Perenaine haiglas, eakas koer otsib armu ja uut kodu!"

Murekiri:

"Tere hea inimene! Kirjutan teile suure suure murega. Teie poole pöördumiseks andsid nõu inimesed, kes on koos minuga selle murega. Nimelt otsin kodu 10 aastasele koeratüdrukule Leedile.

Tema perenaine viidi hooldekodusse ja sinna ta oma sõpra kaasa võtta ei saa. Olen teinud mitmeid postitusi FB, aga tulemusi pole olnud. Ka käisin koerte varjupaigas, aga seal küsitakse 500€, mida mul kuskilt võtta pole.

Käin koera toitmas 5 km kauguselt. Hetkel veel saan jalgrattaga sõita, aga talvel on see mul võimatu. Näen suure kurbusega, kuidas koer päevadega üksi olles muutub. Olen südames nii kurbust täis. Koer on elanud oma elu aiaga piiratud kodus, pole kordagi ketis olnud. Ja ei suuda teda ka ketikoeraks anda. See ongi põhjuseks, miks pöördun teie poole. Olete viimaseks lootuskiireks koerale uus kodu leida. Ette tänades.

See kiri on teile saadetud Lea Merilo palvel, kes on väga väga õnnetu koera saatuse pärast. Koer asub Rakveres. Leaga saab kontakti võtta FB kui ka telefoniga - 55575111

See on meie viimane lootusekiir, et aitate kutsale kodu leida. Süda ei lase teda magama panna."

Proovime sõbrad ja jagajatele ette juba suured tänud! Proovime seda üht ja ainumast elukest, mis Leedile antud, säilitada. Rääkisin Leaga ja alul oli ta selle vastu, et Leedi ketti pannakse.

Ennemini kett, kui fataalne süst ja lõpuks jäi ta nõussegi - saab ju alati jalutamas käia ja pikem kett pakub ka piisavat liikumisvabadust.
Loodame ja jagame! Ehk suudame sellele niigi kurvale loole üheskoos ilusa või vähemalt talutava lahenduse leida. Igaks kümneks juhuks Lea number uuesti - 55575111