03 aprill 2021

"Hobuste kaitseks!"

Viimasel nädalal olin paraja surve all endid "hobuinimesteks" või valdkonna "spetsialistideks" nimetava seltskonna surve all, sest tüübid ei suutnud kuidagi välja mõelda, kes küll kirjutas valmis "Hobuslaste pidamise määruse", mida tänapäevani Eesti seadusandluses pole.

Asi nimelt selles, et üle seitsme tuhande inimese, kes viitsisid oma allkirja anda rahvaalgatusele "AITAB" loomakaitseseaduse väga oluliseks parandamiseks või kaasajastamiseks, mis muuhulgas käsitles ka hobuste olukorda, sattus väga suure kriitika alla. Seda loomulikult kinnises foorumis, kus endid "hobuarmastajateks" tituleerivad sitapead on viitsinud oma hobustevihkajalikke mantraid vaid endi, mitte hobuste huvides esitleda.

Sama lugu oli koertega, Koera koht on ketis ja koeri saab dresseerida vaid läbi valu ja hirmu. WTF? Õrnad naised rääksid! Kah ohvrid ju! Enam meid ei sponsoreerita. Nu-jah, visake siis oma aegumistähtaja ületanud söök siis ära! Mis mul siin ikka öelda on?

Kes kirjutas hobumääruse? See on muidugi vale, aga võtke nii, et MINA kirjutasin maailma praktikast õppust võttes ning valage oma viha minu peale välja. Hobuinimesed ju ei viitsinud tegeleda ning on tänini seda meelt, et seda määrust pole vajagi. Inimesele väga mugav. Hale kamp! Kuradi variserid!

Mu ööuni saab küll väga oluliselt häiritud. Nali! Tegelikult võttis väga väike "hobuinimestest" osa ning põhirõhk jääb sellele, et "omadega" tuleb läbi saada ja sitta need obesed. Mina ei taha Teiega läbi saada! Ma ei ole Teie vaid hobuste poolt! Kusjuures katan ühe päästetud hobuse ravi- ja elukulud täies määras eraisikuna kuni ta surmani. Olen nüüd omanik ja spetsialist? Vaevalt küll!

Margus Proses põlluminnist pani tähtaja 9. aprill ja "hoburahvas" peab tegema nö "oma määruse" selleks ajaks valmis. Priit Toobal on eestvedaja "uue ja õige" määruse koostamiseks. Läbi Riina Pernau oli kuulda, et kaasatakse ka meid. Elame-näeme, aga ütlen kohe, et Loomapäästegrupp esindab hobuste, mitte nende omanike huve. Punkt, Fuck ja Aamen!

Sporthobuste omanik tahab, et võib piitsutada oma ohvrit pulsi kaotamiseni. Peaasi, et KARIKAS oleks riiulil. Äkki peaks tegema ausa spordi huvides ka neile tegema dopingukontolli? Isiklikult usun, et neis superhobustes on kogu Mendelejevi tabel, aga see vajab loomulikult tõestamist. Üks mees tahab omavalituselt raha, et laidusid korrastada. Ja tema arust ongi OK, et hobused joovad merevett ja paLjunevad omasoodu. Ärge unustage hiljutist vabalt elavate konikute teemat! Mis neist sai? Lasti maha? Hobuinimesi ei koti!

Talliomanik tahab, et hobused võiks paigutada ühele ruutmeetrile umbestükkis viis. Ennustan, et loomulikult võiks ka inime neid ka ni**uda, sest ei see tupele häda tee. Hiljutine kohtukeiss. Onu Edgar tahab vaid PRIA toetust ja vahet pole kuidas ja kus see neetud elukas elab - las loll riik maksab - maainimese eluke ju nigelamast nigelam!

Kes tegi selle neetud määruse kavandi? Tahate vaenlast. No võtke siis mind vaenlasena, kes teie sissetulekut kärpida tahab ja hobuseid elusihingedena kohelda käseb! Tunnihobused! Fuck off! Oleks ma tõeline hobusesõber, siis ma tuleks ja laseks nad maha! Sellist elu ei vääri keegi. Kogun veel julgust, täna veel arg, aga ükspäev äkki tulengi .....

Ma pole teie vaid hobuste sõber ja mul on jummalast savi, mida isehakanud spetsid arvavad. Õppige bioloogiat ka vahelduseks jobud! Muide veel üks mõttevälgatus - kas hobune on üleüldse tänasel päeval põllumajandusloom? Vastake - te ju targad! Veel üks soovitus - vaadake ÕS-st, mida variser tähendab! See käib ju teie kohta "HOBUINIMESED" my ass!