23 aprill 2021

KODU LEITUD,AITÄH! "Lugege, mõelge ja aidake kaasa kui saate!"

"Tere, kirjutan väga suure murega. Selline lugu, et kui võtsin korteri, siis olid koerad lubatud. Nüüd otsustati, et siiski ei lubata. Uut korterit mul pole kindlasti võimalik hetkel võtta. Kui neid ära ei anna, pean päevapealt välja kolima, aga mul poleks kuskile minna!

Sain nad sõbranna juurde hoiule, kuid homseks peab ka tema nad ära saama kodust. Ütles juba, et kui homme minema ei vii neid, võtab karmimad meetmed käsile. Olen kõik tuttavad , pere ja sõbrad läbi uurinud, kuid keegi ei saa kodu ega hoiukodu pakkuda.

Paluks abi kas teie ei suudaks neile leida hoiukodu või päris kodu. Ema ja tütar, loodaksin väga et saavad ühte kohta. Vanem on ca 14a ja noorem 6ne. Taksisuurused ja alati korteris elanud. Kui vähegi võimalik, palun aidake mind!"




Vat sihuke murekiri siis. Kui sul on hea lahendus, siis anna endast teada. Üleöö üleliigseks osutunud koerakesed asuvad momendil Tartus. Mõelge ja aidake kaasa kui saate. Kiruma pole mõtet hakata ja ütlesin ise noorukesele naisele, et mina nii kunagi ei teeks. Muud võimalust tal paraku polevat.

1414, help@animalrescue.ee