20 märts 2021

"ERAK"

ERAK - Erakordselt Raskemeelne Apaatne Kodanik. Jah see olen mina. Saame tuttavaks, aga ärge nüüd pandeemiat küll süüdistage.
  • Mulle meeldib kodus istuda. Võiksin seda teha elu lõpuni.
  • Ma armastan oma naist. Mitte naine vaid kullatükk - alati hooliv ja abivalmis. Võiksin temaga terve igaviku koos olla.
  • Meeldivad lapsed. Mitte lapsed vaid inglid. Võiksin nende tegemisi lausa kaks igavikku jutti iga päev jälgida.
Tuju on lihtsalt niisama vilets. Nutma ajab. Kedagist teisi näha ei soovigi. Telefonile ka ei vasta. Inimesed on nii-nii nõmedad. Koledad kah. Suitsiid tundub imetore mõte olevat. 

Nii ma röögingi aknast nende peale, kes mööda julgevad minna. Vahest käin koertega väljas ka. Kirve ja noa võtan alati kaasa. Kunagi ei tea millise närvihaigega kohtuda võib? Elu on nii pekkis, aga ärge nüüd pandeemiat küll süüdistage. Minu poolest võib see kesta samuti terve igaviku.

Soh ja nüüd hakkas Islandil vulkaan ka purskama! Fagradalsfjall nimeks. Kes kurat paneb vulkaanile sellise nime? Islandlased loomulikult! Haige huumorimeel sel rahval! Lennuliiklus pandi kah kinni. Nagu koroonapiirangutest ei piisa!

Fakk, aga ma ei usu, et vulkaan purskab. Ja kui purskabki, siis ma ei usu, et see lennukile liiga teeb. Ma ei usu, et laava on tuline ja kraatris hõljuvad mürgised gaasid. Ma arvan, et Islandi valitsusel on mingi salaplaan ja nad talluvad oma kodanike õigustel.

Seega kutsun kõiki inimesi homme Islandi toetuseks marssima ja protesteerima nii vulkaani purskamise kui sellega seotud valede vastu. Ja kes ei tule - ärge unustage, et olen ERAK - Erakordselt Raskemeelne Apaatne Kodanik. Mul on nuga ja kirves kaasas. Kurjad koerad kah, aga ärge nüüd pandeemiast tingitud koduaresti küll süüdistage - tuju on lihtsalt sandimast sandim. Inimesed tunduvad kah kõik nõmedad .....